Road trip στη Λίμνη Κρεμαστών, μία από τις ομορφότερες στην Ελλάδα

Road trip στη Λίμνη Κρεμαστών, μία από τις ομορφότερες στην Ελλάδα

Οι στάσεις που αξίζει να κάνετε για να ζήσετε μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία

fidakia-limni-kremaston
Οι αρχές του χειμώνα, λίγο πριν την περίοδο των Χριστουγέννων, είναι μια υπέροχη εποχή για μία εκδρομή με το αυτοκίνητο στην κεντρική Ελλάδα, καθώς οι θερμοκρασίες δεν είναι ακόμα πολύ χαμηλές, ενώ τα χρώματα της ελληνικής φύσης είναι υπέροχα. Το αυτοκίνητό μας δεν είχε τις προδιαγραφές για ένα ξεκούραστο και άνετο ταξίδι στο απαιτητικό επαρχιακό οδικό δίκτυο της χώρας μας. Η λύση δόθηκε με ενοικίαση αυτοκινήτου από την Avis.

Η διαδικασία ήταν πολύ απλούστερη από ό,τι φανταζόμασταν: η επιλογή και η κράτηση του αυτοκινήτου έγινε online και πανεύκολα. Παραλάβαμε το αυτοκίνητο στο προκαθορισμένο σημείο την ώρα ακριβώς που θέλαμε να ξεκινήσουμε το ταξίδι. Σημαντικό επίσης να τονιστεί -σε εποχές ακριβών καυσίμων- είναι το γεγονός ότι επιλέξαμε ένα από τα πολλά μοντέλα της Αvis, τα οποία έχουν χαμηλή κατανάλωση. Λιγότερα χρήματα για καύσιμα σημαίνουν περισσότερα χρήματα για να διαθέσουμε στην ίδια την εκδρομή.

Για προορισμό μας επιλέξαμε την ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Κρεμαστών, τη λίμνη ανάμεσα στην Ευρυτανία και την Αιτωλοακαρνανία. Δεν είναι τόσο ανεπτυγμένη τουριστικά όσο άλλες τεχνητές λίμνες της Ελλάδας, όπως η Λίμνη Κερκίνη ή η Λίμνη Πλαστήρα. Είναι, όμως, μεγαλύτερη και -πλέον για εμάς- πανέμορφη. Το γιατί θα το εξηγήσουμε στη συνέχεια και έχει να κάνει και με τη δημιουργία της.

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK