Μια νέα, υπερσύγχρονη καντίνα από το Peugeot Design Lab και τη Whirlpool

Μια νέα, υπερσύγχρονη καντίνα από το Peugeot Design Lab και τη Whirlpool

Εμπνευσμένη από τον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας, η νέα αυτή πρόταση αντανακλά την πιο μοντέρνα εκδοχή της κουλτούρας του φαγητού

whirlpool
Αξιοποιώντας 200 χρόνια βιομηχανικής εμπειρίας και 120 χρόνια ενασχόλησης με το αυτοκίνητο, η Peugeot προχωρά ένα βήμα πιο μπροστά, στήνοντας το Peugeot Design Lab. Ένα στούντιο παγκόσμιου σχεδιασμού έτοιμο να ανταποκριθεί σε όλες τις επίκαιρες ανάγκες των πελατών και των συνεργατών της –μέσα, αλλά και έξω από τον κόσμο του αυτοκινήτου.

Στελεχωμένο από μια διεθνή ομάδα σχεδιαστών, μηχανικών και γραφιστών που εργάζονται στο Παρίσι, στο Σαν Φρανσίσκο, στη Σαγκάη και στο Σάο Πάολο, το Peugeot Design Lab στηρίχτηκε στην παρακαταθήκη γνώσης της Peugeot σε θέματα τεχνολογίας, εξειδίκευσης και ντιζάιν, πετυχαίνοντας να καταξιωθεί σε πλήθος τομέων, εξυπηρετώντας λ.χ. την εστίαση, την επιπλοποιία και την αεροδιαστημική.

Τα επιτεύγματα του Peugeot Design Lab ξεδιπλώνουν την ταυτότητα ενός brand που διαρκώς αναπτύσσει και εξελίσσει την εμπειρία Peugeot. Μεταξύ άλλων, το στούντιο έχει διακριθεί για την παραγωγή ελικοπτέρων, ηλεκτρικών σκούτερ, ρολογιών, σανίδων του σερφ, τραμ και καθισμάτων για αεροπλάνα. Και τώρα επιστρέφει δυναμικά με μια νέα πρόταση για μια υπερσύγχρονη καντίνα (food truck), την οποία υλοποίησε μαζί με τη γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία επαγγελματικού εξοπλισμού Whirlpool στο πλαίσιο της σύμπραξής τους για το Whirlpool Experience Tour.

Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ