Τζεφ Μπέζος σε εργαζόμενους: Μια μέρα η Amazon θα καταρρεύσει

amazon__2_

Μια μάλλον δυσοίωνη πρόβλεψη έκανε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, μιλώντας στους εργαζομένους του - «Η Amazon μια μέρα θα καταρρεύσει. Θα χρεοκοπήσει»

Την... αποτυχία της Amazon, που είναι και προσωπικό του δημιούργημα προέβλεψε ο ιδρυτής της εταιρείας και πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Τζεφ Μπέζος, προκαλώντας έκπληξη με τα λεφόμενά του.

Σε συνάντηση με μέλη του επιτελείου του, ο Τζεφ Μπέζος προειδοποίησε ότι η Amazon, που πλέον έχει χρηματιστηριακή αξία που υπερβαίνει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, μια μέρα θα καταρρεύσει.

«Η Amazon δεν είναι πολύ μεγάλη για να αποτύχει.. Στην πραγματικότητα προβλέπω ότι μια μέρα θα καταρρεύσει. Η Amazon θα χρεοκοπήσει. Εάν δείτε μεγάλες εταιρείες, ο κύκλος ζωής τους τείνει στα περίπου 30 και κάτι χρόνια, όχι στα 100 χρόνια», ανέφερε ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με ηχογράφηση που επικαλείται ότι άκουσε το CNBC.

Τα σχόλια του Μπέζος ήρθαν μετά την κατάρρευση αλυσίδας λιανικής, που κατέθεσε αίτηση χρεοκοπίας τον Οκτώβριο, ενώ μέρος της άσχημης πορείας της θεωρείται ότι έπαιξε ρόλο και ο ανταγωνισμός της με την Amazon.

Μάλιστα ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη προειδοποίησε ότι η αρχή του τέλους θα έρθει όταν η εταιρεία αρχίζει να εστιάζει στον εαυτό της αντί για τους πελάτες της. «Πρέπει να προσπαθήσουμε να καθυστερήσουμε αυτήν την ημέρα όσο περισσότερο γίνεται», ανέφερε.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Μακάρι

Απατέωνα έχεις φάει του κόσμου τα λεφτά κλείνεις accounts και δεν δίνεις καμία δικαιολογία! Αλήτη!!

Anonymous

Η Amazon θα καταρρευσει ;;;; Χαχαχαχαχα .... Δεν εχει καν αντιπαλο ...Βρε τι τρολ υπαρχουν.....

George

Μια μέρα ο ήλιος θα σβήσει.

Οκ

Τουλάχιστον το καταλαβαίνει. Είναι γνωστές οι συνθήκες εργασίας στην Amazon καθώς και το τραγικό μοντέλο διοίκησης που ακολουθεί γιαυτο και κανένα στέλεχος που σέβεται τον εαυτό του δεν κάθεται εκεί πέρα πάνω από 2-3 χρόνια. Το κακό είναι ότι μερικές startup στην Ελλάδα τον έχουν κ ως πρότυπο ηγεσίας και γελάει κ το παρδαλό κατσίκι με τον τρόπο που δουλεύουν. Αλλα ως γνωστόν οι φούσκες είναι φούσκες και παραδειγματίζονται από άλλες φούσκες.

John

Όλες οι φούσκες σκάνε και το ξέρει ο καράφλας...

Γιώργος

Δίχως αμφιβολία σωστός. Ο λόγος της πτώσης όμως είναι εξίσου παγιωμένος ως έμφυτος και έχει πολιτισμικές ρίζες στις χώρες του δυτικού κόσμου: η υπηρεσία προς τον πελάτη θεωρείται κατώτερη εργασία. Αν δεν αλλάξει κάτι σε αυτό η πτώση του δυτικού κόσμου είναι αναπόφευκτη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

honor0

Αιχμαλωτίστε τα θαύματα μιας ασυναγώνιστης εμπειρίας: Ο ισχυρός συνδυασμός της κάμερας των 48MP AI Quad και του Dynamic Holographic σχεδιασμού, καθώς και του επεξεργαστή Kirin 980 και της GPU Turbo 3.0.

insta

Η βάση δεδομένων που διέρρευσε στο κοινό περιείχε βιογραφικά, τηλεφωνικούς αριθμούς, email, διευθύνσεις και πολλά ακόμη ευαίσθητα στοιχεία - «Εξετάζουμε την υπόθεση» αναφέρει η ανακοίνωση του Facebook

20767077

Μετά το «μπλόκο» της Google, η Huawei ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες για τα smartphones και τα tablets της – Δεν διευκρινίζει τι θα συμβεί με όσα τηλέφωνα πουλήσει στο μέλλον 

1
turbo

H παρουσία του turbo στους κινητήρες εσωτερικής καύσης δεν είναι στοιχείο των τελευταίων δεκαετιών, αλλά μας έρχεται από τον προηγούμενο αιώνα.