Η Samsung παρουσίασε το πρώτο πτυσσόμενο smartphone
Η νοτιοκορεατική εταιρεία προσπαθεί με αυτήν τη συσκευή να επιστρέψει στην κορυφή των πωλήσεων κερδίζοντας στην αγορά κινητών τηλεφώνων
Ένα τηλέφωνο που θα έχει οθόνη ενός tablet αλλά το μέγεθος ενός «συνηθισμένου» smarthphone, παρουσίασε η εταιρεία από την Νότιο Κορέα.
Η Samsung ζήτησε μάλιστα από προγραμματιστές Android να ξεκινήσουν να εξελίσσουν εφαρμογές και έλαβε ήδη την υποστήριξη του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού, Google.
Η νοτιοκορεατική εταιρεία προσπαθεί με αυτήν τη συσκευή να επιστρέψει στην κορυφή των πωλήσεων κερδίζοντας στην αγορά κινητών τηλεφώνων το έδαφος έχει χάσει από τον μεγάλο ανταγωνιστή της, την αμερικανική Apple.
Ο Τζάστιν Ντένισον υπεύθυνος μάρκετινγκ της Samsung, παρουσίασε το νέο μοντέλο με οθόνη 7,3 ιντσών (18,5 εκατοστά) στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών, υπογραμμίζοντας ότι τους προσεχείς μήνες θα αρχίσει η μαζική παραγωγή του πτυσσόμενου τηλεφώνου.
Η Samsung δεν είναι η μοναδικής εταιρεία που αναπτύσσει πτυσσόμενες συσκευές, καθώς η κινεζική Huawei Technologies έχει ήδη αναγγείλει την κυκλοφορία μιας αντίστοιχης στα μέσα του 2019.
Ωστόσο τόσο η Samsung όσο και η Huawei ακολουθούν την επίσης κινεζική Royole που έχει ήδη λανσάρει μια πτυσσόμενη συσκευή.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς