Πώς θα πριζώσεις τη φάση σου αυτό το καλοκαίρι

Πώς θα πριζώσεις τη φάση σου αυτό το καλοκαίρι

Έχεις πρίζα; Έχεις internet

inline_image_preview
Πρίζα. Μια λέξη που σε ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της μέρας, πόσο μάλλον το καλοκαίρι στις διακοπές σου. Την αναζητάς στο σπίτι, στη δουλειά, στις εξόδους σου, στη χαλάρωσή σου όταν αποδράς σε εξοχικές κατοικίες . Θες να φορτίζεις το κινητό σου και να είσαι διαρκώς online. Να απαθανατίζεις τις στιγμές που βιώνεις και να τις ανεβάζεις στα social media. Να βλέπεις τα stories των φίλων σου. Να φτιάχνεις τα δικά σου. Να ενημερώνεσαι. Να ψάχνεις για καινούργια must see μέρη. Να εμπνέεσαι. Να διαβάζεις. Να «γεννάς» ιδέες. Να επικοινωνείς με τους δικούς σου ανθρώπους, χωρίς εμπόδια και παρεμβολές.

Η πρίζα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Αλλά, πλέον ήρθε η στιγμή να μάθεις την εξελικτική λειτουργία αυτού ηλεκτρικού εξαρτήματος από το οποίο αντλεί ενέργεια η συσκευή σου και να εκτοξεύεις τις καλοκαιρινές στιγμές χαλάρωσής σου σε άλλο επίπεδο. Και πιο συγκεκριμένα στο επίπεδο SimpleFi.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι οι εξορμήσεις σου τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου και του Αυγούστου στο εξοχικό θα «πριζωθούν» στην κυριολεξία. Γιατί το simpleFi της WIND βάζει «φωτιά» στην πρίζα σου και απογειώνει τη σχέση σου με το ίντερνετ, επιτρέποντας σου να είσαι μέσα στα πράγματα όπου κι αν βρίσκεσαι. Αρκεί να έχεις πρόσβαση σε μια πρίζα και θα σερφάρεις ασταμάτητα ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία, με μια κίνηση.

Kαι μαζί σου θα σερφάρει και όλη η παρέα. Θα ακούς μουσική non stop. Θα googlαρεις ανα πάσα στιγμή ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι για να δίνει απαντήσεις σε χρόνο dt. Θα βλέπεις ό,τι βίντεο θέλεις, ό,τι ώρα το θέλεις. Θα «λιώνεις» στις επικές ταινίες και σειρές της σεζόν. Θα απαθανατίζεις βουτιές, ηλιοβασιλέματα και ειδυλλιακά σκηνικά με τους φίλους σου και θα τα ανεβάζεις, γράφοντας τα καλύτερα καλοκαιρινά stories.

Δεν απαιτείται σύνδεση σταθερής γραμμής, ούτε πάγιο. Δεν θα φοβάσαι μην ξεφύγεις στο κόστος χρέωσης. Πληρώνεις ανάλογα με τη χρήση σου και έχεις ίντερνετ οπουδήποτε υπάρχει κάλυψη 4G δικτύου WIND.

Είσαι έτοιμος να πριζώσεις τη φάση και να γράψεις… ιστορία αυτό το καλοκαίρι;


Μάθε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης