ΗΠΑ: Η «συγγνώμη» του Ζούκερμπεργκ δεν σώζει τη μετοχή του Facebook

ΗΠΑ: Η «συγγνώμη» του Ζούκερμπεργκ δεν σώζει τη μετοχή του Facebook

Παραμένουν οι ανησυχίες των επενδυτών για τον τρόπο που το κοινωνικό δίκτυο χειρίζεται την υπόθεση με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων – Περίπου 46 δισ. δολάρια έχουν εξανεμιστεί τις τελευταίες ημέρες

Πτώση 1,5% σημειώνει η μετοχή του Facebook, κατά τη διάρκεια της προσυνεδριακής διαπραγμάτευσης στη Wall Street. 

Παρά τη συγγνώμη του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, οι επενδυτές δεν έχουν ακόμη πειστεί για τον τρόπο που χειρίζεται η εταιρία την υπόθεση με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων χρηστών.

Χθες, ο ιδρυτής του Facebook δεσμεύτηκε για πιο αυστηρά μέτρα, με στόχο να περιορίσει την πρόσβαση όσων αναπτύσσουν εφαρμογές στα προσωπικά δεδομένα των χρηστών, στην πρώτη τοποθέτησή του αναφορικά με την υπόθεση που έχει ξεσπάσει.

Αναλυτές από διάφορες χρηματιστηριακές εταιρίες εξέφρασαν ανακούφιση που στα πρώτα δημόσια σχόλια του Ζούκερμπεργκ για το θέμα δεν υπάρχουν ενδείξεις για μια πιο ριζική μεταβολή στο μοντέλο εσόδων της εταιρίας.

Η μετοχή του Facebook, ωστόσο, έχει υποχωρήσει τις δύο από τις τρεις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να εξανεμιστούν σχεδόν 46 δισ. δολάρια από την κεφαλαιοποίηση της εταιρίας, ενώ κάποιοι αναλυτές υποστήριξαν πως είναι ξεκάθαρο ότι η εταιρία θα επιβαρυνθεί με επιπλέον κόστος για να αποκαταστήσει τη φήμη της τους επόμενους μήνες.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Θα δωσει κανενα δωρακι στους χρηστες

για να μη φυγουν. Αλλωστε οι περισσοτεροι χρηστες facebook δε θα το εγκατελειπαν ακομα κι αν τους βαζαν το τραγουδι "νταβελη κρενει η μανα σου"

Γιώργος

Είναι τόσο εξαρτημένοι, που δεν τους ενδιαφέρει τίποτε άλλο, αυτό το ξέρουν στο facebook και το εκμεταλλεύονται προς όφελος τους, ότι και να πεις ότι και να γράψεις δεν υπάρχει περίπτωση να το εγκαταλείψουν τους έχει δέσει γερά ο Εβραίος...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mobile_eu

Οι κλήσεις θα κοστίζουν 19 λεπτά το λεπτό, ενώ τα μηνύματα 6 λεπτά το ένα - Οι νέες τιμολογήσεις θα τεθούν σε ισχύ από τις 15 Μαΐου του 2019 - Ανάπτυξη κατάλληλων δικτύων 5G μέχρι το 2020 - Νέο σύστημα προειδοποίησης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης