Από Pocket και PC έως Home: Εξυπνες συσκευές από τη Lenovo

Από Pocket και PC έως Home: Εξυπνες συσκευές από τη Lenovo

Συσκευές που επανασχεδιάζουν το μέλλον με AI/AR/VR, έξυπνες τεχνολογίες και δυνατές συνεργασίες 

Από Pocket και PC έως Home: Εξυπνες συσκευές από τη Lenovo
Στη CES 2018, στο Λας Βέγκας η Lenovo παρουσίασε το όραμά της για τις τεχνολογικές καινοτομίες του 2018 – με ένα νέο portfolio από έξυπνες συσκευές που θα κάνουν την πραγματικότητα καλύτερη, με pocket, PC και συσκευές Smart Home. 

Η Εικονική Πραγματικότητα (VR) γίνεται ακόμα καλύτερη με μία νέα προσέγγιση στη δημιουργία και την κατανάλωση VR. Το Lenovo Mirage™ Solo with Daydream™ headset προσφέρει έναν από τους πιο εύκολους τρόπους για την εξερεύνηση VR εμπειριών. Το headset δίνει στο ευρύ κοινό πρόσβαση στην καθηλωτική VR εμπειρία με μία ξεχωριστή, απόλυτα αυτόνομη και εύκολη στη χρήση συσκευή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Lenovo Mirage Camera with Daydream για να αποθανατίσετε τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της ζωής σας και να τις ξαναζήσετε σε 3D, μέσω της συσκευής. 

Κλείσιμο
Στο σπίτι, το Lenovo Smart Display με το ενσωματωμένο Google Assistant™, προσφέρει τη δυνατότητα για μία πιο προσωποποιημένη και βολική τεχνολογική εμπειρία. Επίσης προσθέσαμε επιπλέον νοημοσύνη στα laptop μας: το μόνιμα ενεργό και μόνιμα συνδεδεμένο, 2-σε-1 αποσπώμενο Miix 630, προσφέρει την φορητότητα ενός smartphone με LTE1 και έως 20 ώρες διάρκεια μπαταρίας για προβολή βίντεο 2 με τις επιδόσεις που θα περίμενε κανείς από ένα PC Windows® 10 S. Το ThinkPad φτάνει σε ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις με την ανανεωμένη σειρά X1 και καινοτομίες με γνώμονα τον χρήστη στις σειρές Χ, Τ και L. Επιπλέον, με την εφαρμογή Lenovo Vantage, προσφέρουμε στους χρήστες των PC μας με Windows 10 έναν πιο εύκολο τρόπο να μεταφέρουν αρχεία και ρυθμίσεις σε διαφορετικά PC, να αναγνωρίζουν ασφαλή δίκτυα WI-FI, καθώς και να χρησιμοποιούν PC diagnostics και υποστήριξη, μέσω μίας και μόνο εφαρμογής. 

Είτε πρόκειται για εικονική, επαυξημένη πραγματικότητα ή πιο έξυπνα χαρακτηριστικά, η πραγματικότητα ποτέ δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή. 

Ξεκίνα και Τελείωσε τη Μέρα σου πιο Έξυπνα με το Lenovo Smart Display 
To Lenovo Smart Display με το ενσωματωμένο Google Assistant κάνει τη χρήση της τεχνολογίας στο σπίτι πιο εύκολη και εύχρηστη και συνδεδεμένη για όλες τις συσκευές. Ορίζοντάς την ως κόμβο εντολών για όλες τις συνδεδεμένες smart συσκευές σας στο σπίτι, από τα φώτα, τη θέρμανση και ότι άλλο θέλετε, μπορείτε να αλλάζετε τις ρυθμίσεις μέσω αφής ή μέσω φωνής. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Assistant για να πάρετε οδηγίες από τα Google Maps™, να παρακολουθήσετε YouTube videos, να κάνετε video call με τους φίλους σας στο Google Duo™, να ακούσετε μουσική και πολλά άλλα. Το Lenovo Smart Display έρχεται σε μοντέλα 8 και 10 ιντσών και υποστηρίζεται από την πλατφόρμα Qualcomm® Home Hub.

Μόνιμα Ενεργό, Μόνιμα Συνδεδεμένο PC

H Lenovo φέρνει τη φορητότητα σε νέο επίπεδο με το Miix 630. Αυτή η αποσπώμενη, 2-σε-1 συσκευή ξεπερνά τα προσδοκίες για το τι μπορεί να κάνει ένα laptop, γιατί συνδυάζει την ευελιξία και παραγωγικότητα ενός laptop Windows 10 S, με την μόνιμα ενεργή, μόνιμα συνδεδεμένη φορητότητα ενός smartphone.1

Μπορείτε να βασιστείτε στο γρήγορο 4G LTE2  αντί για το Wi-Fi με έως 20 ώρες προβολής video. 2 
Βασισμένο στην πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 835 mobile Mobile PC, το Miix 630 είναι ο απόλυτα ευέλικτος σύμμαχος σας με πάχος 15.6 mm και βάρος 1.33kg.  

Εξοπλισμένο μέσω των Windows 10 S με Cortana® μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να έχετε πρόσβαση στον προσωπικό σας ψηφιακό βοηθό, καθώς και την βιομετρική αναγνώριση προσώπου για πιο ασφαλές και εύκολο log-in.

Πρωτοποριακή, με βελτιωμένες επιδόσεις και πιο έξυπνη η οικογένεια ThinkPad
Το brand του ThinkPad εξακολουθεί να επαναπροσδιορίζει τους χρυσούς κανόνες στα laptop που απευθύνονται σε επαγγελματίες, καθώς προστίθενται καινοτομίες στα display, στην ιδιωτικότητα και τη συνδεσιμότητα σε όλη τη σειρά X1, για να ανταποκρίνονται καλύτερα στο μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον του σήμερα.
Το X1 Tablet έχει πλέον νέο σχεδιασμό με 3K display και προαιρετική παγκόσμια συνδεσιμότητα LTE-A, ενώ τα X1 Carbon and X1 Yoga έχουν ενεργοποιημένο το Amazon Alexa και νέο premium display που υποστηρίζει Dolby Vision HDR3  για πραγματικά καταπληκτική εικόνα. Παράλληλα, η ThinkShutter Camera διαφυλάσσει την ιδιωτικότητα του χρήστη – για να μην χρειάζεται κανείς αυτοκόλλητο στην κάμερα! 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης