Αυτό θα πει αντοχή: Κάμερα GoPro έπεσε σε «ποτάμι» λάβας και «επέζησε»

Αυτό θα πει αντοχή: Κάμερα GoPro έπεσε σε «ποτάμι» λάβας και «επέζησε»

Ο ιδιοκτήτης της υποστηρίζει ότι παρά τη φθορά που υπέστη, η κάμερα εξακολουθεί να λειτουργεί «αν και όχι τόσο καλά όπως παλαιότερα»

«Απάντηση» σε όσους είχαν την απορία πώς είναι να σε σκεπάζει η καυτή λάβα έδωσε μια κάμερα GoPro που έπεσε σε μια κοιλότητα σε ηφαίστειο στη Χαβάη.

Την κάμερα χρησιμοποιούσε ο Έρικ Στορμ της τουριστικής εταιρείας Kilauea EcoGuides όταν αυτή του έπεσε από τα χέρια.

Οι κατασκευαστές της εν λόγω κάμερας διαφημίζουν τις αντοχές της, ωστόσο κανείς δεν φανταζόταν ότι θα επιβίωνε από τη «συνάντηση» με ένα υλικό θερμοκρασίας 1.000 βαθμών Κελσίου.Κι όμως, όπως φαίνεται στο βίντεο η κάμερα εξακολουθεί να καταγράφει παρά το γεγονός ότι καλύπτεται από τη λάβα.

Στο τέλος του βίντεο φαίνεται ο Στορμ να σπάει το κέφυλος που δημιουργήθηκε όταν η λάβα πάγωσε προκειμένου να απεγκλωβίσει την κάμερα.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι παρά τη φθορά που υπέστη, η κάμερα εξακολουθεί να λειτουργεί «αν και όχι τόσο καλά όπως παλαιότερα».ΣΧΟΛΙΑ (1)

Ουαο

Φοβερες εικονες

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bayer_main01

Με την ευκαιρία της πρόσφατης εξαγοράς της Monsanto από τη Bayer, o Διευθύνων Σύμβουλος της Bayer Ελλάς Dr. Joao Barroca εξηγεί πως αυτή θα επηρεάσει την ελληνική αγορά, αλλά και ποιο είναι το όραμα του γερμανικού κολοσσού για την αειφορία στη γεωργία.

twitter08

Η εταιρεία θα επιμείνει στην ίδια πολιτική εκκαθαρίσεων, προχωρώντας μάλιστα το επόμενο διάστημα και σε διαγραφές - Αμερικανικά ΜΜΕ σχετίζουν την αύξηση με τις λίστες για την εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές