Αpp Volume Control: Ρυθμίζει αυτόματα την ένταση για κάθε App στο Android τηλέφωνό σας

Αpp Volume Control: Ρυθμίζει αυτόματα την ένταση για κάθε App στο Android τηλέφωνό σας

Αν έχετε βαρεθεί να αλλάζετε κάθε που μπαίνετε σε διαφορετικό app την ένταση του τηλεφώνου σας, το συγκεκριμένο App σας επιτρέπει να ρυθμίσετε μία και καλή την ένταση σε όλες τις εφαρμογές σας

Έχει συμβεί σε όλους όσοι έχουν τηλέφωνο με λειτουργικό Android το να αλλάζουν από εφαρμογή σε εφαρμογή και να είναι υποχρεωμένοι κάθε φορά να επεμβαίνουν στον ήχο, που δεν είναι στα όρια που επιθυμούν. Με άλλα λόγια, σε άλλη ένταση ξεκινά το Spotify, σε άλλη ένταση το Snapchat, σε διαφορετική το Netflix.

Για να αποφύγουμε τις συνεχείς αλλαγές στις εντάσεις με τις οποίες ξεκινούν οι δημοφιλείς εφαρμογές, μία νέα εφαρμογή, μικρή αλλά θαυματουργή, έρχεται να μας λύσει τα χέρια. Ονομάζεται App Volume Control και με κόστος 0,99 δολάρια (ή δωρεάν με διαφημίσεις) σας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσετε μία και καλή την ένταση που θέλετε να έχει η κάθε εφαρμογή με την εκκίνησή της.

Όπως είναι φυσικό μπορεί ο χρήστης να επέμβει μέσα από την κάθε εφαρμογή και ανάλογα να μεταβάλλει την ένταση, όμως το μικρό αυτό app δίνει την δυνατότητα να οργανώσει κανείς τις άλλες εφαρμογές με βάση τα γούστα του χωρίς να χρειάζεται να επεμβαίνει κάθε τρεις και λίγο για την ρύθμιση του volume.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mars1

Η ποσότητα που είναι «αποθηκευμένη» εκεί, μπορεί να καλύψει εξ ολοκλήρου τον πλανήτη με 1,5 μέτρο νερού - Τι σημαίνει αυτό για την πιθανότητα ύπαρξη ζωής κατά το βαθύ παρελθόν στον «κόκκινο πλανήτη»

nasa_lunar_part

Το σχέδιο Lunar Gateway ξεκινά με την επιλογή του στοιχείου που θα δίνει ισχύ στον διαστημικό σταθμό, ο οποίος θα κατασκευαστεί και θα τεθεί σε τροχιά γύρω από τον δορυφόρο της Γης

3