Πάτρα: Λίστα αναμονής για το νέο iPhone – Δεν έμεινε συσκευή ούτε για δείγμα!

Πάτρα: Λίστα αναμονής για το νέο iPhone – Δεν έμεινε συσκευή ούτε για δείγμα!

Πάνω από 10.000 συσκευές πωλήθηκαν έως την Κυριακή

Πάτρα: Λίστα αναμονής για το νέο iPhone – Δεν έμεινε συσκευή ούτε για δείγμα!
Απροετοίμαστες πιάστηκαν οι εταιρείες που έφεραν στην Ελλάδα τα νέα iPhone 6. Το ενδιαφέρον των καταναλωτών να δώσουν ένα μισθό (!) για να αποκτήσουν τη συσκευή, αποδείχθηκε τεράστιο, με αποτέλεσμα σήμερα να μην υπάρχει ούτε για δείγμα, το νέο τηλέφωνο σε όλη τη χώρα!

Από τον «κανόνα» φυσικά δεν μπορούσαν να εξαιρεθούν οι Πατρινοί οι οποίοι… άδειασαν τα ράφια από τις πρώτες ημέρες που έφτασαν τα iPhone. Όσοι δεν πρόλαβαν έχουν γραφτεί σε λίστες αναμονής και ευελπιστούν ότι σύντομα θα έχουν στα χέρια τους την πολυπόθητη συσκευή.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα λέει στο thebest.gr ο υπεύθυνος κινητής του καταστήματος «Πλαίσιο» στην Πάτρα, Κώστας Λίτσης. Στο κατάστημα έφτασαν κομμάτια που έφυγαν αμέσως και ήδη αρκετοί Πατρινοί έχουν μπει σε λίστα αναμονής για να αγοράσουν το νέο iPhone, το οποίο αναμένεται να φτάσει στην Πάτρα το διάστημα από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου.

Εκείνο όμως που εντυπωσίασε ακόμη πιο πολύ τον κ. Λίτση είναι το γεγονός πως οι υποψήφιοι αγοραστές θέλουν να πάρουν στα χέρια τους, όχι την απλή συσκευή αλλά την plus, η οποία ξεκινά από τα 859 ευρώ! Και αυτό διότι το iPhone Plus είναι μεγαλύτερο.

Η προτίμηση αυτή των καταναλωτών έχει ξαφνιάσει, κυρίως, τις ίδιες τις εταιρείες.
Κλείσιμο

Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στις άλλες εταιρείες που (θα έπρεπε να) διαθέτουν τα νέα τηλέφωνα. Και εκεί οι Πατρινοί έχουν μπει σε λίστες αναμονής, είτε στα καταστήματα, είτε στη πανελλαδική λίστα των εταιρειών μέσω διαδικτύου.

Πηγή: thebest.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης