China Mobile: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του iPhone 6

China Mobile: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του iPhone 6

Το νέο smartphone της Apple θα φέρει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Apple A8, οθόνη ανάλυσης 1134×750p με επίστρωση ζαφειριού, κάμερες στα 8ΜΡ κύρια και 2.1ΜΡ δευτερεύουσα, μονή NanoSIM και μη αποσπώμενη μπαταρία

China Mobile: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του iPhone 6
Από κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Νο.1 τηλεπικοινωνιακού πάροχου της Κίνας (China Mobile), ενημερώνοντας τους υποψήφιους αγοραστές εν όψει προπαραγγελίας, διέρρευσαν οι προδιαγραφέςτου iPhone 6.

Το νέο smartphone της Apple θα φέρει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Apple A8 (ARMv8), οθόνη ανάλυσης 1134×750p με επίστρωση ζαφειριού, κάμερες στα 8ΜΡ (κύρια) και 2.1ΜΡ (δευτερεύουσα), αντοχή σε νερό και σκόνη, μονή NanoSIM και μη αποσπώμενη μπαταρία.

Κλείσιμο
Δεν γίνεται λόγος για το μέγεθος της μνήμης RAM αλλά αναφέρονται οι χωρητικότητες, στα 16GB/ 32GB/ 64GB/ 128GB (ως συνήθως και αυτές μη επεκτάσιμες).

Η συσκευή έχει διαστάσεις 138x67x7 χιλιοστά και θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα - λευκό, μαύρο και χρυσό. Αρχικά η αμερικανική εταιρεία θα φέρει στην αγορά το μοντέλο των 4.7″ και αργότερα θα ακολουθήσει το μεγαλύτερο μοντέλο των 5.5″ - με iOS 8 φυσικά.

Πηγή: fnm.com.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης