Μυστηριώδη κατασκευή ετοιμάζει η Apple για την παρουσίαση του νέου iPhone

Μυστηριώδη κατασκευή ετοιμάζει η Apple για την παρουσίαση του νέου iPhone

Εχει ύψος περίπου τριών ορόφων και προορίζεται για το πολυαναμενόμενο event της 9ης Σεπμτεβρίου

Μυστηριώδη κατασκευή ετοιμάζει η Apple για την παρουσίαση του νέου iPhone
Στις 9 Σεπτεμβρίου η Apple θα παρουσιάσει το νέο iPhone (6), πιθανότατα με μεγαλύτερη οθόνη 4,7 ιντσώνκαι μαζί - όπως όλα δείχνουν - το πρώτο της smartwatch, το iWatch όπως ίσως θα ονομάζεται.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Flint Center for the Performing Arts, στο κολλέγιο De Anza του Κουπερτίνο, εκεί όπου ο Στιβ Τζομπς είχε παρουσιάσει μεταξύ άλλων και τον πρώτο Mac. Ο συγκεκριμένος χώρος είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας από άλλους, τους οποίους έχει χρησιμοποιήσει κατά καιρούς η εταιρεία για παρουσιάσεις -Yerba Buena Center στο Σαν Φρανσίσκο. Στον προαύλιο χώρο του κέντρου έχει αναγερθεί τις τελευταίες ημέρες μια μυστηριώδης κατασκευή σε ύψος περίπου τριών ορόφων, η οποία εικάζεται ότι προορίζεται για την παρουσίαση των νέων προϊόντων της Apple.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο MacRumors.com φαίνεται η ογκώδης πρόχειρη κατασκευή, η οποία για την ώρα είναι προσβάσιμη μόνο στα συνεργεία των τεχνικών, που - από τους εγκατεστημένους περιμετρικά προβολείς - φαίνεται ότι εργάζονται μέρα-νύχτα για να είναι όλα έτοιμα στις 9 Σεπτεμβρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης