Χαρακτήρας στο ηλεκτρονικό παιχνίδι World of Warcraft θα γίνει ο Robin Williams

Χαρακτήρας στο ηλεκτρονικό παιχνίδι World of Warcraft θα γίνει ο Robin Williams

Ο δημοφιλής ηθοποιός ήταν φανατικός παίχτης του παιχνιδιού - Με τον τρόπο αυτό επέλεξαν οι δημιουργοί του παιχνιδιού να τιμήσουν τον μεγάλο ηθοποιό μετά από αίτημα των παιχτών

Χαρακτήρας στο ηλεκτρονικό παιχνίδι World of Warcraft θα γίνει ο Robin Williams
Έναν διαφορετικό τρόπο για να τιμήσουν τον Robin Williams σκέφτηκαν οι παίχτες του δημοφιλέστερου Role Playing Game "World of Warcraft" (WoW), φανατικός παίχτης του οποίου ήταν και ο δημοφιλής ηθοποιός.

Με αίτημά τους προς τους δημιουργούς του παιχνιδιού ζήτησαν να δημιουργήσουν έναν Non Playable Character (σ.σ. οι χαρακτήρες αυτοί ελέγχονται συνήθως από τους δημιουργούς του παιχνιδιού) προς τιμήν του Williams.

Στο κείμενό τους, που υπέγραψαν περισσότεροι από 10.000 χρήστες του WoW αναφέρονται σε συνεντεύξεις του Williams στις οποίες είχε αναφερθεί στην αγάπη του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

 Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά «πολλοί ζητούν ο χαρακτήρας αυτός να λέει ορισμένα από τα καλύτερα αστεία του Williams στην Worlds End Tavern, ώστε να συνεχίσει να μας κάνει να γελάμε και μετά το θάνατό του».

Το αίτημα τους τελικά εισακούστηκε από την εταιρεία Blizzard, η οποία ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει αυτόν τον χαρακτήρα. «Θα τα πούμε στο παιχνίδι» αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης