Πιο ρεαλιστικοί παίκτες στο FIFA 13

Πιο ρεαλιστικοί παίκτες στο FIFA 13

Οι πρώτες πληροφορίες για το FIFA 13 θα αρχίσουν σιγά-σιγά να εμφανίζονται και η ΕΑ θέλει να επενδύσει πάνω στη νέα κυκλοφορία της σειράς από το καλοκαίρι και μετά.

Πιο ρεαλιστικοί παίκτες στο FIFA 13
Οι πρώτες πληροφορίες για το FIFA 13 θα αρχίσουν σιγά-σιγά να εμφανίζονται και η ΕΑ θέλει να επενδύσει πάνω στη νέα κυκλοφορία της σειράς από το καλοκαίρι και μετά. Λογικά, μετά το πέρας της Ε3, η EA Sports θα αρχίσει να δίνει στη δημοσιότητα κάποια πρώτα στοιχεία, έτσι ώστε να ετοιμάσει το κοινό για το τι θα το περιμένει μετά το Σεπτέμβριο. Ωστόσο το αθλητικό τμήμα του μεγαλύτερου ανεξάρτητου publisher δημοσίευσε τις προθέσεις του σχετικά με την απεικόνιση των πιο γνωστών αθλητών στο νέο τίτλο ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, η νέα τεχνολογία της Dimensional Imaging θα προσφέρει στο FIFA 13 τη ρεαλιστικότερη απόδοση των διάσημων ποδοσφαιριστών, αφού σε συνεργασία με την ΕΑ, οι δύο πλευρές έχουν αναπτύξει μία νέα διαδικασία τρισδιάστατου capture για τα πρόσωπα των αθλητών. Δείτε ένα σχετικό video με το πώς άλλαξαν τα πρόσωπα ορισμένων ποδοσφαιριστών από το FIFA 12 στο UEFA Euro 2012.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης