Αγορές εφαρμογών με χρέωση του λογαριασμού τηλεφώνου

Αγορές εφαρμογών με χρέωση του λογαριασμού τηλεφώνου

Το Samsung Apps προσφέρει την δυνατότητα στους κατόχους συσκευών Samsung να αγοράσουν εφαρμογές με χρέωση του μηνιαίου τους λογαριασμού

Αγορές εφαρμογών με χρέωση του λογαριασμού τηλεφώνου
Το Samsung Apps προσφέρει την δυνατότητα στους κατόχους συσκευών Samsung να αγοράσουν εφαρμογές με χρέωση του μηνιαίου τους λογαριασμού. 

Κλείσιμο
Έτσι, οι κάτοχοι Smartphone οι οποίοι δεν επιθυμούν να κάνουν χρήση πιστωτικής κάρτας για τις αγορές τους, μπορούν πλέον να χρεώσουν τον μηνιαίο λογαριασμό του κινητού τους τηλεφώνου με το κόστος της εκάστοτε εφαρμογής. 

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι Samsung Smartphone μπορούν να κατεβάσουν όλες τις επί πληρωμή εφαρμογές που κοστίζουν 1,23 ευρώ από το Samsung Apps, επιλέγοντας το πλήκτρο «Αγορά». 

Στη συνέχεια, μέσα από την «Μέθοδο Πληρωμής», μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε «Λογαριασμός Τηλεφώνου» και «Πιστωτική κάρτα». 

Αν ο συνδρομητής επιλέξει τον πρώτο τρόπο πληρωμής, ένα παράθυρο διαλόγου θα εμφανιστεί που θα τον ενημερώνει ότι το ποσό της εφαρμογής θα χρεωθεί στο λογαριασμό του, ζητώντας την έγκριση του  για την ολοκλήρωση της συναλλαγή.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης