Ανακοινώθηκε το Epic Mickey 2

Ανακοινώθηκε το Epic Mickey 2

Λίγο νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν, το Associated Press δημοσίευσε τις πρώτες πληροφορίες για το δεύτερο μέρος της σειράς Epic Mickey της Disney

Ανακοινώθηκε το Epic Mickey 2
Λίγο νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν, το Associated Press δημοσίευσε τις πρώτες πληροφορίες για το δεύτερο μέρος της σειράς Epic Mickey της Disney. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις για Wii, PS3 και Xbox 360 και ο Warren Spector δήλωσε πως τα προβλήματα της κάμερας που εμφανίστηκαν στο πρώτο game έχουν εξαφανιστεί. «Είχαμε μια ομάδα να δουλεύει πάνω στο θέμα της κάμερας με το που τελειώσαμε με το Epic Mickey», δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως έχουν γίνει πάνω από 1000 αλλαγές σε αυτό το τμήμα του game.

Κλείσιμο
Ο Spector δήλωσε ακόμη πως θα υποστηρίζεται η λειτουργία άμεσης εισόδου/εξόδου από τον τίτλο για το co-op, ενώ ο Oswald θα επιστρέψει συνοδεύοντας τον Mickey. H Wasteland θα αποκαλυφθεί ακόμη περισσότερο με τομείς που δεν είχαν εμφανιστεί καν στο πρώτο μέρος, με τον κεντρικό ήρωα να έχει και πάλι στο χέρι του το μαγικό πινέλο, ενώ η παλαιότερη μορφή του θα μπορεί να αξιοποιήσει τον ηλεκτρισμό, χάρη σε ένα ειδικό χειριστήριο.

Πηγή enternity.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης