Shogun: Είναι το επόμενο Game of Thrones; - Τι έδειξαν τα πρώτα επεισόδια

Shogun: Είναι το επόμενο Game of Thrones; - Τι έδειξαν τα πρώτα επεισόδια

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Τζέιμς Κλαβέλ, η σειρά του FX «Shōgun» διαδραματίζεται στην Ιαπωνία το έτος 1600

shutterstock_2149434415
Η νέα τηλεοπτική μεταφορά του Shōgun έκανε πρεμιέρα στα τέλη Φεβρουαρίου και ορισμένοι κριτικοί την αποκαλούν «το νέο Game of Thrones».

Η σειρά θα έχει συνολικά 10 επεισόδια στο Hulu και το FX στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ οι τηλεθεατές μπορούν να την παρακολουθήσουν μέσω του Disney+. Τα δύο πρώτα επεισόδια είναι ήδη διαθέσιμα, ενώ τα υπόλοιπα θα κυκλοφορήσουν σε εβδομαδιαίες δόσεις, οπότε συντονίστε τις τηλεοράσεις σας.

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Τζέιμς Κλαβέλ, η σειρά του FX «Shōgun» διαδραματίζεται στην Ιαπωνία το έτος 1600 στις απαρχές του εμφυλίου πολέμου που καθόρισε έναν ολόκληρο αιώνα. Ο λόρδος Γιόσι Τορανάγκα παλεύει για τη ζωή του καθώς οι εχθροί του στο Συμβούλιο των Αντιβασιλέων συσπειρώνονται εναντίον του. Όταν ένα μυστηριώδες ευρωπαϊκό πλοίο εντοπίζεται εγκαταλελειμμένο σε ένα διπλανό ψαροχώρι, ο Άγγλος καπετάνιος του, Τζον Μπλάκθορν, φέρνει μαζί του μυστικά που μπορούν να βοηθήσουν τον Τορανάγκα να ανατρέψει τις ισορροπίες της εξουσίας και να εξουδετερώσει την τρομακτική επιρροή των εχθρών του ίδιου του Μπλάκθορν: τους Ιησουίτες ιερείς και τους Πορτογάλους εμπόρους.

Η μοίρα του Τορανάγκα και του Μπλάκθορν είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη μεταφράστριά τους, την Τόντα Μαρίκο, μια μυστηριώδη χριστιανή αριστοκράτισσα και τελευταία απόγονο μιας ατιμασμένης οικογένειας. Καθώς υπηρετεί τον λόρδο της σε ένα τεταμένο πολιτικό τοπίο, η Μαρίκο πρέπει να βρει τις ισορροπίες μεταξύ της νέας συμμαχίας της με τον Μπλάκθορν, την αφοσίωση στην πίστη που την έσωσε και το καθήκον της απέναντι στον εκλιπόντα πατέρα της.

Ο Cosmo Jarvis αποτυπώνει αριστοτεχνικά τη μεταμόρφωση του Blackthorne από έναν θρασύτατο outsider σε έναν άνθρωπο που κερδίζει το σεβασμό για έναν άγνωστο κόσμο.

Εν τω μεταξύ, ο θρύλος της ιαπωνικής υποκριτικής Χιρογιούκι Σανάντα αποδίδει μια λεπτή απεικόνιση του λόρδου Τορανάγκα – ενός έμπειρου πολιτικού στρατηγού που κρύβεται πίσω από μια επιφυλακτική εξωτερική εμφάνιση. Η Άννα Σαβάι λάμπει επίσης ως Μαρίκο, μια γυναίκα με ήρεμη δύναμη που περιηγείται σε έναν πολύπλοκο κόσμο διχασμένων αφοσιώσεων.

Αν και εσείς θέλετε να παρακολουθήσετε τη νέα σειρά σας προτείνουμε τρεις τηλεοράσεις για να απολαύσετε κάθε επεισόδιο.

Τηλεόραση Samsung Smart 43″ 4K UHD QLED QE43Q60C HDR 2023

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους λατρεύουν την ψυχαγωγία, τα τηλεοπτικά προγράμματα, τις ταινίες και τα αθλητικά γεγονότα. Η σειρά Q60C προσφέρει απίστευτη ποιότητα εικόνας χάρη στην τεχνολογία Quantum Dot, ανάλυση 4K UHD και εξαιρετική απόδοση χρωμάτων. Ταυτόχρονα, παρέχει βελτιωμένη εμπειρία ήχου χάρη στις τεχνολογίες όπως η Adaptive Sound+ και η Dolby Digital Plus.

H τηλεόραση έλαβε πιστοποίηση από την PANTONE, που αποτελεί αξιόπιστο σύμβολο για την πιστότητα των χρωμάτων. Πλέον μπορείτε να απολαμβάνετε εμπειρία θέασης με ακρίβεια και άνεση.

images_by_date_2023_October_18_10_scraped_main_images_SF_12437957
Κλείσιμο



Τηλεόραση Samsung Smart 43″ 4K UHD QLED QE43Q60C HDR 2023

Τηλεόραση Smart TCL 4K UHD QLED 43C645 HDR 2023 43″

Η smart TV TCL C645 προσφέρει απίστευτη ευκρίνεια εικόνας με τη υποστήριξη των προτύπων HDR 10+, ενώ τα εντυπωσιακά ηχητικά εφέ παρέχονται μέσω των συστημάτων ήχου Dolby Atmos, DTS Virtual:X και DTS HD.

Η τηλεόραση ενισχύει την οπτική σας εμπειρία με τον επεξεργαστή Aipq 3.0, ο οποίος επεξεργάζεται το περιεχόμενο πραγματικού χρόνου, και υποστηρίζει την τεχνολογία Dolby Vision.

Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε μια ανώτερη εμπειρία παιχνιδιών χάρη στον επιταχυντή παιχνιδιών 120Hz Game Accelerator.

images_by_date_2023_October_18_10_scraped_main_images_SF_14862793



Τηλεόραση Smart TCL 4K UHD QLED 43C645 HDR 2023 43″

Τηλεόραση LG Smart 55″ 4K UHD LED 55UR81003LJ HDR 2023

Η LG Smart Τηλεόραση 43″ 4K UHD LED 43UR81003LJ απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια τηλεόραση υψηλής ποιότητας με προηγμένες δυνατότητες. Η τηλεόραση αυτή προσφέρει υψηλή ανάλυση 4K UHD (3840 x 2160 pixels), παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας με λεπτομέρειες και ρεαλιστικά χρώματα.

Επιπλέον, η «Smart» λειτουργία υποδηλώνει ότι η τηλεόραση είναι συμβατή με το διαδίκτυο και προσφέρει πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες και εφαρμογές. Με τη χρήση της τεχνολογίας Smart TV, μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, να ρουφήξετε περιεχόμενο από δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το Netflix, το YouTube, το Disney+, και να αξιοποιήσετε άλλες δυνατότητες διασύνδεσης και ψυχαγωγίας.

electroholic_55UR81003LJ


Τηλεόραση LG Smart 55″ 4K UHD LED 55UR81003LJ HDR 2023

Ολες τις τηλεοράσεις θα τις βρείτε στο SHOPFLIX.gr και θα τις παραλάβετε γρήγορα και στην ώρα τους σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Tώρα, που το SHOPFLIX γιορτάζει τα 2α γενέθλιά του κάνει ΔΩΡΟ τα μεταφορικά για όλα τα καλάθια από 40€ και μέχρι 35 κιλά! Και μην ξεχνάτε, 5€ κουπόνι για την επόμενη αγορά σε κάθε παραγγελία!

Δεν σταματούν εκεί! Γιατί αν κάνεις τώρα όλες τις μεγάλες σου αγορές στο SHOPFLIX με κάρτα Visa, κόστους πάνω από 1000€ και σου επιστρέφουνε 100€ κατευθείαν στην κάρτα σου για να συνεχίσεις τις αγορές σου στο SHOPFLIX!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης