Θερμοπομποί: Τελικά συμφέρουν ή όχι;

Θερμοπομποί: Τελικά συμφέρουν ή όχι;

Επειδή ο χειμώνας είναι μπροστά μας, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να μάθουμε εάν τελικά οι θερμοπομποί είναι η κατάλληλη επιλογή για θέρμανση

shutterstock_2213526281
Οι τρόποι θέρμανσης που επιλέγετε για το σπίτι και τους χώρους σας επηρεάζουν σημαντικά την καθημερινότητά σας. Εάν θέλετε η ατμόσφαιρα στο σπίτι σας να σας κρατά ζεστούς και άνετους αλλά να είναι και αισθητικά ευχάριστη, τότε οι θερμοπομποί είναι η κατάλληλη επιλογή.

Θα βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε θερμοπομπούς ενώ θα το παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι και αν ψάχνετε σε σούπερ Black Friday προσφορές ανάμεσα σε 5.000.000+ προϊόντα.

Πώς λειτουργούν οι θερμοπομποί

Οι θερμοπομποί ζεσταίνουν το χώρο από πάνω προς τα κάτω, αξιοποιώντας την φυσική κίνηση του αέρα, που ανεβαίνει όταν ζεσταίνεται, πέφτει καθώς κρυώνει και ούτω καθεξής. Ο αέρας που περνά από το θερμαινόμενο πηνίο του θερμαίνεται και απελευθερώνεται πίσω στην ατμόσφαιρα.

Κλείσιμο
Ο θερμαινόμενος αέρας ανεβαίνει φυσικά ή μέσω ενός ανεμιστήρα και διαχέεται στον χώρο για να τον ζεστάνει.

Στα βασικότερα πλεονεκτήματα της χρήσης θερμοπομπών συγκαταλέγονται:

Πιο ζεστός χώρο πιο εύκολα

Χάρη στην χαμηλή θερμιδική του αδράνεια, οι θερμοπομποί μπορούν προσαρμόζονται πιο γρήγορα και να αντιδρούν με μεγαλύτερη ακρίβεια στις αλλαγές θερμοκρασίας. Έτσι οι χώροι σας θα είναι διατηρούνται πάντα στην επιθυμητή θερμοκρασία, με την θερμότητα να κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλο το δωμάτιο.

Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Εάν το σπίτι και οι χώροι σας είναι σωστά μονωμένοι, η χρήση θερμοπομπών μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας κατά περίπου 30%. Έτσι και ο πλανήτης ωφελείται αλλά και εσείς μένετε εντός του οικιακού προϋπολογισμού, που ούτως ή άλλως επιβαρύνεται αρκετά από τα πάγια έξοδα και τους λογαριασμούς.

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή, ψάξαμε και βρήκαμε δύο θερμοπομπούς ιδανικούς για κάθε δωμάτιο και σπίτι.

Θερμοπομπός Stiebel Eltron

Ο Θερμοπομπός Stiebel Eltron με υψηλή απόδοση θέρμανσης διαθέτει μηχανικός ελεγκτή θερμοκρασίας αλλά και προγραμματιζόμενο χρονοδιακόπτη επτά ημερών. Είναι εξοπλισμένος με λειτουργία ανίχνευσης ανοιχτού παραθύρου ενώ σας παρέχει αθόρυβη και άοσμη θέρμανση.

20190923153506_stiebel_eltron_cwm_2000_p_trend



Θερμοπομπός Stiebel Eltron

Έρχεται με χειριστήριο με οπίσθιο φωτισμό LCD αλλά και δυνατότητα αυτόματης εκμάθησης, διακόπτη ON/OFF, προστασία υπερθέρμανσης και βαθμό προστασίας IP 24. Ξεχωρίζει στο είδος του γιατί ζεσταίνει γρήγορο δωμάτιο και η λειτουργία του θερμοστάτη του είναι ικανοποιητική.

Θερμοπομπός Morris

Ο Θερμοπομπός Morris με θερμαντικό στοιχείο από αλουμίνιο τύπου STIX, θερμαίνει γρήγορα και ομοιόμορφα τους χώρους σας. Με ειδικό εσωτερικό σχεδιασμό που επιτρέπει την καλύτερη κυκλοφορία του ζεστού αέρα, θερμαίνει γρήγορα και οικονομικά.

E3IGPaX


Θερμοπομπός Morris

Διαθέτει προηγμένη εσωτερική αρχιτεκτονική που επιτρέπει τη βέλτιστη ροή ζεστού αέρα αλλά και παιδικό κλείδωμα για μέγιστη ασφάλεια, διακόπτη προστασίας από ανατροπή, προστασία από υπερθέρμανση και λειτουργία απόψυξης.

Επιλέξτε το ιδανικό επίπεδο θέρμανσης/ισχύος του Θερμοπομπού και απολαύστε τη ζέστη που θα σας προσφέρει όλο το χειμώνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης