Ιδού το αυτοκίνητο της Huawei - Ερχεται σε τιμή έκπληξη

Ιδού το αυτοκίνητο της Huawei - Ερχεται σε τιμή έκπληξη

Ο κινέζικος γίγαντας των ηλεκτρονικών, η Huawei, μπαίνει πλέον δυναμικά και στον χώρο των αυτοκινήτων, με ηλεκτροκίνηση και άκρως εξελιγμένα ψηφιακά συστήματα.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-08-07__2_41_01_μμ
Το EV Luxeed, με την κωδική ονομασία EH3, παρουσιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Yu Chengdong, τον διευθύνοντα σύμβουλο του τμήματος Intelligent Automotive Solution BU της Huawei. Το Luxeed περιγράφεται ως ένα “αμιγώς ηλεκτρικό κουπέ”, αλλά μοιάζει περισσότερο με ένα τετράθυρο σεντάν με κομψή γραμμή, premium επιφάνειες και μοντέρνα στιλιστικά στοιχεία. Θα είναι το πρώτο όχημα που θα διαθέτει το λογισμικό HarmonyOS 4 της Huawei, προσφέροντας προηγμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας όταν συνδυάζεται με smartphones και smartwatches της Huawei.

Το ηλεκτρικό όχημα φημολογείται ότι θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική E0X, που χρησιμοποιείται επίσης στα premium EVs Exeed Sterra ES και ET της Chery. Πιθανότατα θα περιλαμβάνει ένα πακέτο μπαταριών που προέρχεται από την CATL, παρέχοντας περίπου 700 χιλιόμετρα αυτονομίας, μαζί με διπλούς ηλεκτροκινητήρες.



ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης