H Επαυλη των Εκατομμυρίων και οι Ελληνικές Startups

H Επαυλη των Εκατομμυρίων και οι Ελληνικές Startups

Αν έχεις Startup στην Ελλάδα και ψάχνεις για χρηματοδότηση ή απλά μία βοήθεια για να πας στο επόμενο στάδιο, αυτό είναι το πιο σημαντικό κείμενο που θα μπορούσες να διαβάσεις.

Vaim_jon_v
''Η Έπαυλη των Εκατομμυρίων'' είναι ένα μυστικό event, αποκλειστικά για άτομα υψηλού κύρους στην Ελλάδα που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε καινοτόμες ιδέες και προϊόντα και να ανοίξουν τις πόρτες σε έναν κόσμο απεριόριστων ευκαιριών.Τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής θα συγκεντρωθούν ώστε να γνωρίσουν τα πιο λαμπρά μυαλά της Ελληνικής Σταρτ απ σκηνής.

Πρόκειται για μια αξέχαστη εμπειρία που ξεπερνά τα όρια και θέτει νέα πρότυπα για τις εκδηλώσεις τεχνολογίας.

Αν είσαι Startup μπορείς να δηλώσεις δωρεάν συμμετοχή εδω: https://jon.io/vaim και να είσαι ανάμεσα στις εταιρίες που θα διαγωνιστούν για να έρθουν στην “Έπαυλη των Εκατομμυρίων¨”.

Τι είναι το VAIM?

To VAIM, το απόλυτο event τεχνολογίας επιστρέφει για τρίτη χρονιά στην Αθήνα και σου υπόσχεται πως θα σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι ήξερες μέχρι τώρα! Λάτρεις της τεχνολογίας, επενδυτές, ηγέτες του κλάδου της τεχνολογίας, τα καλύτερα μυαλά του κόσμου και οι πιο πρωτοποριακές τεχνολογίες θα συγκεντρωθούν για μια αξέχαστη εμπειρία στις 7 και 8 Ιουλίου στην Αθήνα και δεν γίνεται να λείπεις.

Το VAIM δεν είναι απλώς ένα ακόμη τεχνολογικό γεγονός- είναι μια επανάσταση στην αντίληψή μας για το τι είναι δυνατό και τι όχι.

Ο άνθρωπος πίσω από το VAIM

Εμπνευστής του ειναι ο γνωστός επενδυτής με έδρα το Los Angeles, Victor Chase (ή αλλιώς Γιάννης Βλαχογιάννης), με πάνω από 80 επενδύσεις σε Startups.

Στο βιογραφικό του έχει δύο μεγάλα exit, με το ένα από αυτά να είναι η πρώτη μεγάλη εξαγορά startup με βάση την Ελλάδα και το δεύτερο στον χώρο του blockchain. Αυτό το καλοκαίρι, αποφάσισε πως ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσει το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας να ανθίσει ήταν με το να δημιουργήσει έναν χώρο όπου οι ελληνικές σταρτ απ θα μπορούσαν να έρθουν σε επαφή με τους καλύτερους επενδυτές στον χώρο αλλά και να μάθουν από τους πρωτοπόρους της καινοτομίας. 'Ετσι και έγινε!

Οι startups που θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν απο επαγγελματίες στο πως να παρουσιάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ιδέες και τα προιόντα τους σε διεθνείς αγορές και θα λάβουν πολύτιμες συμβουλές από τους καλύτερους στον χώρο.

Θα δώσουν σκληρές μάχες, διεκδικώντας αναγνώριση και επενδύσεις από διακεκριμένους κριτές και επενδυτές και θα έρθουν σε επαφή με παθιασμένους επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο.

Οι καλύτερες εταιρίες θα κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την ''Έπαυλη των Εκατομμυρίων''.  Δωρεάν συμμετοχή εδω: https://jon.io/vaim
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης