Twitter: Αύξησε τους χαρακτήρες σε 10.000 – Ωφελημένοι μόνο οι κάτοχοι με το μπλε σήμα

Twitter: Αύξησε τους χαρακτήρες σε 10.000 – Ωφελημένοι μόνο οι κάτοχοι με το μπλε σήμα

Η δημοφιλής πλατφόρμα θα υποστηρίζει, επιπλέον, μορφοποίηση κειμένου

twitter_photo
Το Twitter θα επιτρέπει πλέον στους κατόχους του μπλε σήματος (Twitter Blue) να κάνουν αναρτήσεις 10.000 χαρακτήρων που αντιστοιχεί σε περίπου 2.000 λέξεις.

Επιπλέον, η πλατφόρμα θα υποστηρίζει τη μορφοποίηση κειμένου με έντονους (bold) και πλάγιους (italic) χαρακτήρες, διευκολύνοντας την ανάγνωση μεγάλων κειμένων.

Τον Φεβρουάριο, η εταιρεία αύξησε το όριο χαρακτήρων σε 4.000 για τους κατόχους του μπλε σήματος, θέλοντας να ενθαρρύνει τους συγκεκριμένους χρήστες να δημοσιεύουν μεγαλύτερες αναρτήσεις.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η κίνηση αυτής της εταιρείας γίνεται για να δώσει τη δυνατότητα σε χρήστες να κερδίζουν χρήματα από τις αναρτήσεις τους. Την Πέμπτη (13/4), ο Eλον Μασκ ανακοίνωσε ότι οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να υποβάλουν αίτημα ώστε να μπορούν να προσφέρουν συνδρομητικά πακέτα στους χρήστες.

Κλείσιμο
Επί του παρόντος, σύμφωνα με το Techcrunch, οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να προσφέρουν συνδρομητικά πακέτα των 2,99, 4,99 και 9,99 δολαρίων. Οι κανόνες του Twitter αναφέρουν ότι οι δημιουργοί περιεχομένου πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών, να έχουν 10.000 ενεργούς χρήστες και να έχουν κάνει τουλάχιστον 25 αναρτήσεις τις τελευταίες 30 ημέρες για να είναι επιλέξιμοι.

Προς το παρόν, το πρόγραμμα νομισματοποίησης του Twitter είναι διαθέσιμο μόνο για χρήστες στις ΗΠΑ, αλλά ο Μασκ δήλωσε ότι η εταιρεία εργάζεται για την επέκταση του προγράμματος και σε άλλες χώρες.

Πηγή: newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αποφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή: «Είμαι πολύ χαρούμενη, με περιμένει η κόρη μου»

«Είχα δώσει όρκο να μη μιλήσω»: Συγκλονιστικό γράμμα ανήλικης από την Καλαμάτα που τη βίαζε ο πατέρας της

Ιώβη Φραγκάτου: Η άλλη «μούσα» του Μπισμπίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης