Συγκρίναμε 3 κορυφαία smartwatch για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει

Συγκρίναμε 3 κορυφαία smartwatch για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει

Η επιλογή ενός smartwatch που καλύπτει τις ανάγκες σας είναι η καλύτερη επένδυση για να έχετε τον έλεγχο της ευεξίας σας στα... χέρια σας

smartwatch-shopflix
Ζούμε στο μέλλον και τα smartwatch το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο. Ενώ κάποτε το ρολόι έλεγε απλώς την ώρα, πλέον απολαμβάνουμε τα νέα έξυπνα ρολόγια, που είναι γεμάτα με νέες και βελτιωμένες λειτουργίες σε όλες τις πλευρές, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης διάρκειας ζωής της μπαταρίας και της απρόσκοπτης συμβατότητας, των εξαιρετικών γραφικών και των δυνατών αποδόσεων για να είναι μαζί σας ολόκληρη την ημέρα.

Θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, στην απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartwatches ενώ θα το παραλάβετε δίχως κόπο στην πόρτα σας, στην ώρα του, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Επωφεληθείτε από τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Ποιο smartwatch να επιλέξω;

Για να σας βοηθήσουμε, κάναμε την αναζήτησή για εσάς και βρήκαμε τρία κορυφαία μοντέλα που θα ταιριάξουν απόλυτα στον τρόπο ζωής σας και θα σας ενθουσιάσουν με τις δεκάδες λειτουργίες τους.

Apple Watch Series 7

Το Apple Watch Series 7 έρχεται πρώτο στην λίστα, καθώς διαθέτει μεγαλύτερη, πιο προηγμένη Always-On Retina οθόνη κάνει τα πάντα να φαίνονται μεγαλύτερα και καλύτερα. Μπορείτε να βλέπετε τη ώρα ή το home screen που έχετε επιλέξει, χωρίς να χρειάζεται να σηκώνετε το χέρι σας ή να ακουμπάτε την οθόνη του.

Οι προηγμένες λειτουργίες που ενσωματώνει, σας επιτρέπουν να μετράτε το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα, να πραγματοποιείτε ΗΚΓ οποιαδήποτε στιγμή αλλά και να έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές παρακολούθησης της υγείας σας.

Κλείσιμο
20211011093048_apple_watch_series_7_aluminium_41mm_blue-450x450


Πρόκειται για τον τέλειο «σύμμαχο» στην γυμναστική σας, αφού με τις προηγμένες λειτουργίες μέτρησης που διαθέτει, μπορείτε να το βάλετε να παρακολουθεί δεκάδες προπονήσεις, όπως tai chi και pilates.

Έχει κατασκευαστεί με πιο ισχυρό κρύσταλλο, για ακόμα μεγαλύτερη ανθεκτικότητα για να το φοράτε με άνεση και χωρίς ανησυχία.

Αγοράστε το από 450,00€

Smartwatch Samsung Galaxy Watch4 Classic


Με premium κλασικό σχεδιασμό και περιστρεφόμενη στεφάνη το Smartwatch Samsung Galaxy Watch4 ήρθε για να συναρπάσει τους λάτρεις της τεχνολογίας και της κλασικής αισθητικής.

Επιλέξτε μεταξύ αναλογικών ή ψηφιακών καντράν με μια ποικιλία φόντων, γραμματοσειρών και χρωμάτων, που θα ταιριάξουν στα γούστα σας, στον καιρό ή στις περιστάσεις. Δώστε ακόμη περισσότερο χαρακτήρα στο καντράν με AR Emojis για να εκφράσετε το στιλ σας.

samsung-galaxy-watch-classic-4-46mm-black


Ακούστε το σώμα σας και μέσα από την οθόνη του και τις μοναδικές του λειτουργείες μάθετε ακόμα περισσότερα για εκείνο. Παρακολουθήστε την πρόοδό σας στην γυμναστική, μέσα από την μέτρηση της σύνθεσης του σώματός σας και μάθετε το ποσοστό λίπους, σκελετικών μυών και υγρών του σώματός σας, μαζί με πολλά άλλα για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Καταγράψτε τις προπονήσεις σας, μέσα από την μεγάλη του γκάμα και παρακολουθήστε το ρυθμό της καρδιάς σας με ένα συμβατό Samsung smartphone Android 7.0+.

Αγοράστε το από 184,99€

Xiaomi Watch S1 Active


Εξίσου δυνατή επιλογή είναι το Xiaomi Watch S1 Active που είναι εξοπλισμένο με οθόνη AMOLED για να βλέπετε με άνεση τα δεδομένα της φυσικής σας κατάστασης ενώ η λειτουργία οθόνης always-on σας επιτρέπει να δείτε την ώρα και άλλες σημαντικές ειδοποιήσεις, όπως οι κλήσεις και οι υπενθυμίσεις σας.

Χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο, υποστηρίζει και τη λειτουργία φωνητικών κλήσεων bluetooth ενώ σε περίπτωση που οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για να μιλήσετε, έχετε την δυνατότητα να απαντήσετε ή να απορρίψετε εισερχόμενες κλήσεις, απλά με ένα άγγιγμα στο ρολόι.

20220318171248_xiaomi_watch_s1_active_adiavrocho_me_palmografo_ocean_blue


Για το case του έχετε τρεις επιλογές χρωμάτων, για να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει καλύτερα και έχετε την ευχέρεια να επιλέξετε ανάμεσα σε 200+ προσόψεις, με έμπνευση από την τεχνολογία, τον αθλητισμό, τις μηχανές αλλά και τα κινούμενα σχέδια.

Η μπαταρία του είναι στα 470mAh, έτσι ώστε να κρατάει για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς να το φορτίσετε άμεσα. Το καλώδιο μαγνητικής φόρτισης, γεμίζει τη μπαταρία σου σε μόλις 2.5 ώρες.

Αγοράστε το από 137,31€
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης