Cyber Monday: Ετοιμάσου να ζήσεις την εμπειρία!

Cyber Monday: Ετοιμάσου να ζήσεις την εμπειρία!

Ασυναγώνιστες τιμές σε ποικιλία προϊόντων

close-up-male-hands-using-laptop-home__3_
Μπορεί η Black Friday να μην έχει ακόμα τελειώσει ωστόσο οι καταναλωτές αναμένουν με ανυπομονησία την Cyber Monday.

Μια ακόμη μέρα μεγάλων προσφορών σε αμέτρητα προϊόντα έρχεται τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και όσοι δεν προλάβατε τις προσφορές της Black Friday δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μιας και η ημέρα αυτή θα σας αποζημιώσει, και μάλιστα από την άνεση του υπολογιστή σας.

Και για πρώτη φορά φέτος στη Cyber Monday θα συμμετέχει το SHOPFLIX.gr με ασυναγώνιστες προσφορές σε αμέτρητα προϊόντα.

Η Cyber Monday είναι ένας όρος του μάρκετινγκ που αναφέρεται στην πρώτη Δευτέρα μετά τις διακοπές της Ημέρας των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόκειται για ένα 24ωρο διαδικτυακό εμπορικό γεγονός που δημιουργήθηκε αρχικά από τις επιχειρήσεις για να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να κάνουν τις αγορές τους online και πλέον θεωρείται συχνά ως προέκταση των εκπτώσεων της Black Friday.

Πώς ξεκίνησε

Η πρώτη Cyber Monday έκανε το ντεμπούτο της το 2005 και ξεκίνησε με σκοπό να προωθήσει το διαδικτυακό λιανικό εμπόριο (το οποίο εκείνη την εποχή ήταν ακόμη σχετικά εξειδικευμένο). Έκτοτε, οι ηλεκτρονικές αγορές αναπτύχθηκαν με ραγδαίους ρυθμούς, και η Cyber Monday μεγάλωσε μαζί της.

Την ονομασία επινόησε το 2005 η Ellen Davis, αντιπρόεδρος του National Retail Federation των ΗΠΑ.

Κλείσιμο
Οι άνθρωποι μέχρι τότε ψώνιζαν από τα γραφεία τους και υπήρχαν δύο λόγοι για αυτό. Αρχικά, μπορούσαν να κάνουν τις αγορές τους χωρίς να πιέζονται από φίλους και συγγενείς.

Μα κυρίως, λόγω των συνθηκών που επικρατούσαν το μακρινό 2005. Οι συνδέσεις ίντερνετ υψηλής ταχύτητας δεν ήταν τόσο διαδεδομένες για οικιακή χρήση, οπότε η αξιοποίηση των εταιρικών δικτύων φάνταζε μονόδρομος.

Μια πενταετία αργότερα με την ταχύτατη εξάπλωση της ιντερνετικής χρήσης, η Cyber Monday είχε λάβει πλέον διαστάσεις ενός αγοραστικού φαινομένου.

Πλέον ο θεσμός έχει επεκταθεί σε πάρα πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων, η Ελλάδα και μάλιστα κάθε χρόνο καταγράφεται ρεκόρ πωλήσεων.

Ποια είδη θα βρείτε σε προσφορά τη Cyber Monday;

Ειδικά τη Cyber Monday στο SHOPFLIX.gr μπορείτε να βρείτε πολύ καλές τιμές σε gadgets, οικιακές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, τηλεοράσεις και γενικά σε όλα τα προϊόντα τεχνολογίας.

Ασυναγώνιστες τιμές θα βρείτε σε όργανα γυμναστικής σε όλες τις συσκευές περιποίησης, μέχρι και κρέμες προσώπου, αλλά και σε είδη σπιτιού και ομορφιάς.

Οι προσφορές είναι άκρως δελεαστικές σε παιδικά και βρεφικά είδη αλλά και σε παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Αλλά πριν αποκτήσετε το οτιδήποτε σκεφτείτε καλά αν πραγματικά το χρειάζεστε ή απλώς το θέλετε φοβούμενοι ότι δεν θα το ξαναβρείτε σε τέτοια τιμή.

Ελέγξτε όλες τις λεπτομέρειες του προϊόντος και της συναλλαγής που πρόκειται να κάνετε. Μέσα από την άνεση του υπολογιστή σας διάλεξε τα προϊόντα που εσύ επιθυμείτε με ένα μόνο κλικ.

Ειδικά στην περίπτωση του SHOPFLIX.gr, όλα τα καταστήματα που συμμετέχουν έχουν την ευκαιρία να ετοιμάσουν τις δικές τους προσφορές, πράγμα που σημαίνει ότι θα βρείτε μεγάλες ευκαιρίες σε όλες τις κατηγορίες.

Και αν πάλι θέλετε περισσότερα από ένα προϊόντα από διαφορετικούς προμηθευτές η πρωτοποριακή υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA σας δίνει τη δυνατότητα να τα παραλάβετε όλα σε μια αποστολή.

Χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις της πλατφόρμας θα παραλάβετε τα προϊόντα σας άμεσα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Κάντε την παραγγελία σας και αποφασίστε εσείς πως θέλετε να πληρώσετε: Το SHOPFLIX.gr σας δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές μέσα από το πιστοποιημένο online σύστημα ασφαλείας:

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Διατραπεζική Συναλλαγή Iris
  • το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Viva Wallet
  • πληρωμή με αντικαταβολή και
  • Shopflix Pay 4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης