ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πώς δεν θα ξεμείνεις ποτέ από μελάνι

Πώς δεν θα ξεμείνεις ποτέ από μελάνι

Με τη νέα πρωτοποριακή συνδρομητική υπηρεσία Instant Ink από την HP, τα μελάνια ή ο γραφίτης παραδίδονται αυτόματα στο σπίτι σου πριν αυτά εξαντληθούν

HP_

Sponsored Content

Πόσες φορές σου έχει τύχει να τελειώνει το μελάνι του εκτυπωτή την πιο ακατάλληλη στιγμή; Δηλαδή την ώρα που θέλεις να τυπώσεις κάτι επείγον για τη δουλειά σου ή κάτι σημαντικό για το σχολείο των παιδιών. Φαντάσου έναν εκτυπωτή που όταν το μελάνι του φτάνει στο τέλος ειδοποιεί και ενεργοποιεί την αυτόματη παράδοση ενός καινούργιου μελανιού στον χώρο σου, εντελώς δωρεάν.

Πρόκειται για το Instant Ink, την καινοτόμο υπηρεσία της HP, η οποία αποστέλλει μελάνια/γραφίτη στην πόρτα σου, πριν καν τα χρειαστείς, με μηνιαίο τέλος πληρωμής. Έτσι όχι μόνο προβλέπει τις ανάγκες σου αλλά σου κάνει και οικονομία. Πιο συγκεκριμένα, όταν το μελάνι κοντεύει να τελειώσει, ο εκτυπωτής ειδοποιεί την HP και ενεργοποιείται η αυτόματη παράδοση ενός αυθεντικού μελανιού HP. Τα μελάνια αποστέλλονται στο χώρο σου εντελώς δωρεάν μέσω της υπηρεσίας courier DHL.

HP_GR_Family_NA_STATIC_1200x628_DISCOVERY_1


Ευελιξία σε όλα τα επίπεδα
Με το HP Instant Ink μειώνεις σημαντικά το κόστος εκτύπωσης. Οι επιλογές πλάνων εκτύπωσης που διαθέτει η HP ξεκινούν από 0,99€/μήνα. Το συνολικό όφελος μπορεί να φτάσει ακόμα και το 70% αφού χρεώνεσαι κάθε σελίδα εκτύπωσης ανεξάρτητα αν είναι ασπρόμαυρη, έγχρωμη ή φωτογραφία. Πρακτικά, με το Instant Ink ο εκτυπωτής σου θα έχει πάντα όσο μελάνι ή γραφίτη χρειάζεσαι ακόμα κι αν τα πλάνα εκτύπωσής σου αλλάζουν κατά καιρούς.

Κλείσιμο
Ανά πάσα στιγμή λοιπόν το HP Instant Ink προσαρμόζεται απόλυτα στην καθημερινότητά σου και εξυπηρετεί τους ρυθμούς της προσφέροντάς σου εμπειρίες διαφορετικές από αυτές που είχες συνηθίσει. Εννοείται ότι αν αλλάξεις γνώμη μπορείς να ακυρώσεις την συνδρομή σου όποτε θέλεις, εύκολα και γρήγορα χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Σε κάθε περίπτωση, με το Instant Ink εκτός από χρήμα κερδίζεις και πολύτιμο χρόνο αφού δεν χρειάζεται να τρέχεις κάθε τόσο στα μαγαζιά για ανεφοδιασμό.

HP_GR_Office_NA_STATIC_1200x628_DISCOVERY_3

Και το καλύτερο; To HP Instant Ink, σε μία εποχή που η προστασία του περιβάλλοντος είναι πρώτη προτεραιότητα όλων μας, φροντίζει για το μέλλον του πλανήτη εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες βιωσιμότητας. Τα δοχεία μελάνης ανακυκλώνονται εύκολα αφού στο κουτί με το μελάνι ή τον γραφίτη που θα παραλάβεις από την HP υπάρχει και ένας φάκελος με προπληρωμένα έξοδα αποστολής έτσι ώστε να της επιστρέψεις τα δοχεία τα οποία θα ανακυκλώσει για εσένα.


Μάθε περισσότερα στον ιστότοπο Instant Ink

HP Instant Ink| Νέα Συνδρομητική Υπηρεσία Εκτύπωσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης