TikTok: Νέα λειτουργία για τους «εθισμένους» - Δυνατότητα να μπει «κόφτης» ωρών χρήσης

TikTok: Νέα λειτουργία για τους «εθισμένους» - Δυνατότητα να μπει «κόφτης» ωρών χρήσης

Πολύ σύντομα θα έρθει η νέα λειτουργία του TikTok - Γιατί «βιάζεται» να λανσάρει τον δικό του «κόφτη» στις συνεχόμενες ώρες χρήσης

TikTok_social_art
To TikTok μπορεί να φέρει «εθισμό» στους χρήστες του λόγω της ταχύτητας και του πλήθους των βίντεο που φιλοξενεί. Με μια νέα λειτουργία της εφαρμογής, οι χρήστες του θα μπορούν να ελέγχουν τον χρόνο παραμονής τους στο TikTok .

Έτσι, με τη νέα ρύθμιση που θα έρχεται μέσα από την αναβάθμιση της εφαρμογής θα επιτρέπεται πλέον στους χρήστες να ορίζουν διαλείμματα μόλις συμπληρωθεί το επιλεγμένο ημερήσιο όριο συνεχόμενης χρήσης. Βάσει όσων ανακοίνωσε η εταιρεία, σύμφωνα με τον Guardian, οι νέες ρυθμίσεις χρόνου παραμονής στην οθόνη, αναμένεται να λανσαριστούν άμεσα.

Ένας νέος πίνακας ελέγχου θα παρέχει επιπλέον σχόλια στους χρήστες του TikTok σχετικά με τον χρόνο που αφιερώνουν στην εφαρμογή, πόσο συχνά την ανοίγουν – αλλά και μια ανάλυση της ημερήσιας και νυχτερινής χρήσης που κάνουν. Στόχος, να επηρεάζονται και να αλλάξουν, ιδανικά, συνήθειες.

Να σημειωθεί ότι τα κοινωνικά δίκτυα έχουν ισχυρό κίνητρο να προσφέρουν τα δικά τους στοιχεία ελέγχου χρόνου οθόνης, ώστε οι χρήστες να μην κάνουν χρήση της γνωστότερης ενεργοποίησης των αυστηρότερων ελέγχων που είναι ενσωματωμένοι τόσο στις πλατφόρμες των smartphone iOS, όσο και σε Android.

Ειδήσεις σήμερα

Ωμές απειλές Ερντογάν και στα ελληνικά: Η ακραία πρόκληση στο twitter και το «τελεσίγραφο» της Σμύρνης

Μητσοτάκης: Προσκλητήριο εθνικής συσπείρωσης και μήνυμα σταθερότητας ενόψει Συνόδου Θεσσαλονίκης

Έκκληση Ζελένσκι σε Μακρόν για βαρέα όπλα – Oριακές μάχες στο Ντονμπάς, 100 Ουκρανοί σκοτώνονται κάθε μέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης