Δυο συσκευές, ένας ολόκληρος κόσμος

Δυο συσκευές, ένας ολόκληρος κόσμος

Για την επικοινωνία, την διασκέδαση και την εργασία μας, στηριζόμαστε όλο και περισσότερο στην τεχνολογία από την οποία έχουμε υψηλές απαιτήσεις. Η Xiaomi φροντίζει να τις καλύψει στο έπακρο

jpg_-_Αντιγραφο
Όλοι μας θέλουμε να απολαμβάνουμε ταινίες και σειρές, να κάνουμε περιήγηση στα κοινωνικά δίκτυα, να έχουμε τον έλεγχο της εργασίας μέσα από την συσκευή μας. Ζητάμε δηλαδή, η mobile δημιουργικότητα και εξερεύνηση να βρεθούν στο επόμενο επίπεδο.


Mi_10T_2


Multimedia εμπειρία
Από την κυκλοφορία της πρώτης κάμερας smartphone 108MP μέχρι την εισαγωγή καινοτομιών λογισμικού φωτογραφίας η Xiaomi πρωτοπορεί εδώ και καιρό σε όλα τα επίπεδα.
Οι συσκευές της φέρουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά με πολύ καλή υποστήριξη λογισμικού σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Πριν από λίγες ημέρες, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα 2 νέα smartphones στη σειρά Mi 10T, τα Xiaomi Mi 10T και Xiaomi Mi 10T Pro ( www.mistore-greece.gr/Smartphones/Mi-10T-Pro.aspx ), που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία χρήσης με το σύστημα τετραπλής κάμερας και τη δυνατότητα λήψης βίντεο έως 8K.
Είναι δυο συσκευές απαράμιλλης αισθητικής που είναι ταυτόχρονα πολύ ανθεκτικές χάρη στο Corning Gorilla Glass 5 ώστε ν’ αντέχουν στις γρατζουνιές και τις πτώσεις. Τα βίντεο, το gaming, η πλοήγηση στο Internet, γίνονται συναρπαστικές εμπειρίες με την οθόνη αφής AMOLED 6.67 ιντσών Full HD+ (ανάλυση 2340x1080), με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και υποστήριξη HDR 10+.
Κλείσιμο
Η multimedia εμπειρία γίνεται ακόμη καλύτερη με την εξαιρετική φωτεινότητα, το εύρος των χρωμάτων και την τεχνολογία TrueColor. Η λειτουργία ανάγνωσης 3.0 προσομοιώνει την υφή του χαρτιού για να προστατεύει τα μάτια του χρήστη, ενώ η οθόνη Sunlight 3.0 βελτιώνει αυτόματα την αντίθεση και προσαρμόζει τον δυναμικό χρωματικό κορεσμό σε εξωτερικούς χώρους. Με ενσωματωμένο αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος 360°, η οθόνη μπορεί να προσαρμόσει έξυπνα τη φωτεινότητα ακόμη και σε συνθήκες οπίσθιου φωτισμού.


MI110074


Εκφράσου δυνατά
Πορτραίτα με θολό background, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, εξαιρετικές selfies για να πρωταγωνιστήσουμε στα αγαπημένα μας social media, φωτογραφίες απίστευτης ευκρίνειας είναι μερικά από αυτά που μπορούμε να κάνουμε με τα μοντέλα Mi 10T Pro και Mi 10T που μας προσφέρουν νέες δυνατότητες λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών.
Οι έξι αυτόνομες λειτουργίες μακράς έκθεσης επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να πραγματοποιήσει καλλιτεχνικές λήψεις, ενώ χάρη στη λειτουργία Photo Clones μπορεί κάποιος να τραβήξει φωτογραφία του εαυτού του έως και τέσσερις φορές σε μία μόνο λήψη, ενώ τρία νέα φίλτρα – τα Cyberpunk, Gold vibes και Black ice - συμβάλλουν στην προσθήκη της επιθυμητής διάθεσης στις φωτογραφίες. Και τα δυο μοντέλα προσφέρουν επίσης νέα χαρακτηριστικά βίντεο. Η λειτουργία Video Clones καταγράφει «δύο εαυτούς» σε ένα βίντεο, ενώ το Dual Video μπορεί να καταγράψει ταυτόχρονα από τις μπροστινές και τις πίσω κάμερες της συσκευής, και γίνεται έτσι το ιδανικό μέσο λήψης αυθόρμητων αντιδράσεων. Με τις εκπληκτικές αυτές δυνατότητες, η Xiaomi μας επιτρέπει να κάνουμε πραγματικότητα όσα σκεφτόμαστε και στέλνει το μήνυμα «Εκφράσου ελεύθερα».


Yoga_4_selves


Κορυφαίες συσκευές ψυχαγωγίας
Τα δυο μοντέλα διαθέτουν Full HD+ LCD οθόνη 6,67 ιντσών με εκπληκτικό ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz. Αυτό σημαίνει ότι από την απόλαυση της αγαπημένης μας ταινίας στα 48Hz έως την περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα 144Hz η υψηλή ανάλυση και η καλύτερη θέαση είναι εγγυημένες.
Όσο αφορά την μπαταρία, τα μοντέλα Mi 10T Pro και Mi 10T διαθέτουν μία από τις πλέον γνωστές μπαταρίες-ναυαρχίδες της Xiaomi: την μπαταρία χωρητικότητας 5.000 mAh. Με ενσωματωμένη τεχνολογία βελτιστοποίησης ισχύος της μπαταρίας, τα smartphone απελευθερώνουν περισσότερη ισχύ για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Με τον κορυφαίο επεξεργαστή της αγοράς Snadragon 865 και τις δυνατότητες 5G, τα δυο μοντέλα της Xiaomi πιάνουν ασυναγώνιστες ταχύτητες, για την αποστολή ή λήψη αρχείων, καθαρές βιντεοκλήσεις και πολλά ακόμη.
Εντέλει, το Mi 10T Pro και το Mi 10T της Xiaomi, αποδεικνύουν ότι όλα όσα χρειαζόμαστε βρίσκονται στο χέρι μας!


Mi10TPro
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης