Το νέο Future Ready κατάστημα της Vodafone φέρνει το μέλλον πιο κοντά σε όλους μέσα από μια συναρπαστική εμπειρία τεχνολογίας

Το νέο Future Ready κατάστημα της Vodafone φέρνει το μέλλον πιο κοντά σε όλους μέσα από μια συναρπαστική εμπειρία τεχνολογίας

Το μέλλον είναι για όλους μας ο πιο συναρπαστικός προορισμός. Κάθε μέρα ερχόμαστε όλο και πιο κοντά σε αυτό μέσα από νέες γνώσεις και τεχνολογικές λύσεις που φιλοδοξούν να κάνουν της ζωή μας καλύτερη

1TOM_0635
Η Vodafone, πρωτοπόρος στον τομέα της επικοινωνίας και των δικτύων, πιστεύει πως η τεχνολογία σήμερα κάνει κάτι πολύ περισσότερο. Προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλους να συμμετέχουν στην ψηφιακή κοινωνία, xωρίς περιορισμούς. Γι αυτό, εξελίσσει την τεχνολογία, τα δίκτυα και τις δράσεις της παραμένοντας αφοσιωμένη στην υπόσχεσή της: Να μπορεί ο καθένας από εμάς, να απολαμβάνει τα οφέλη της τεχνολογίας, ανάλογα με τις ανάγκες, τις δυνατότητες, τα ενδιαφέροντα και τον τρόπο ζωής του, όποιος κι αν είναι, όπου κι αν βρίσκεται.
TOM_9933

Αυτός ο σκοπός αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο στo νέο Future Ready κατάστημα της Vodafone στο The Mall Athens, το πρώτο στο είδος του στην Ευρώπη. Ο νέος χώρος δεν είναι απλά ένα νέο κατάστημα με φουτουριστικό σχεδιασμό. Στόχος είναι να μπορεί ο επισκέπτης να κατανοήσει το πώς η τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητά του. Και αυτό επιτυγχάνεται με τη βοήθεια των ειδικών της ομάδας Ready που μαθαίνουν πρώτοι όλα τα νέα της τεχνολογίας, δοκιμάζουν και συγκρίνουν συσκευές και με τον πιο άμεσο φιλικό και κατανοητό τρόπο λύνουν απορίες, καθοδηγούν και μας ταξιδεύουν στο μέλλον.

Το Future Ready κατάστημα της Vodafone αναπτύσσεται μέσα από διαφορετικούς θεματικούς χώρους. Mπαίνοντας στο κατάστημα, πρωταγωνιστούν οι ναυαρχίδες των μεγάλων κατασκευαστών καθώς και smartphones, tablets & wearables τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί κανείς να αγγίξει αλλά και να συγκρίνει με τη βοήθεια των διαδραστικών οθονών. Για τους φίλους της φωτογραφίας έχει στηθεί ένα photo booth όπου μπορούν να πειραματιστούν και να εξελίξουν το χόμπι τους με έξυπνο διαδραστικό τρόπο, προσφέροντας tips & hacks! Επιπλέον, ο επισκέπτης θα βρει μεγάλη ποικιλία συσκευών και αξεσούαρ, θήκες, ηχεία, ακουστικά, αλλά και πιο «προχωρημένα» gadgets όπως scooters, κράνη και γυαλιά VR.
TOM_0640
Κλείσιμο

Για όσους θέλουν να πάρουν μία γεύση από το αύριο μία σειρά από καινοτόμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας παρουσιάζονται εντυπωσιακά σαν να πρόκειται για εκθέματα ενός μουσείου του μέλλοντος. Υποβρύχια drone, 3D printers, robot και άλλες καινοτομίες θα σας μαγέψουν. Στο βάθος του καταστήματος, περιμένει τον επισκέπτη μια πρωτόγνωρη οπτικοακουστική εμπειρία. Εδώ, έχει στηθεί ένας εντυπωσιακός «θεατρικός» χώρος 270° με 5 projectors που προβάλλουν ταυτόχρονα περιεχόμενο δημιουργώντας την αίσθηση πως ο θεατής που βρίσκεται στο κέντρο και περιβάλλεται από την εικόνα, μεταφέρεται μαγικά εκεί.
TOM_0479

Όλα αυτά που περιγράψαμε ως τώρα είναι μόνο η αρχή. Το Future Ready κατάστημα θα ανανεώνεται και θα εξελίσσεται διαρκώς σε περιεχόμενο και θεματολογία για να διατηρεί ενεργό το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Και επειδή στη Vodafone όλοι έχουν ίση πρόσβαση στην τεχνολογία, χάρη στο Virtual Shop που είναι στημένο μέσα στο κατάστημα, μπορεί κανείς να «επισκεφτεί» το Future Ready κατάστημα ακόμα και αν η φυσική του πρόσβαση δεν είναι εφικτή. Αρκεί μία βιντεοκλήση κι ένα μέλος της ομάδας Ready αναλαμβάνει την εικονική ξενάγηση και την ψηφιακή εξυπηρέτηση των πελατών..
TOM_0020

Γιατί εδώ, στο Future Ready κατάστημα της Vodafone, η τεχνολογία γίνεται εμπειρία για όλους.

#futureready, #futurereadystore, #vodafonegreece.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης