Τζούλια, μου την πέφτει αλλά έχει σχέση

Τζούλια, μου την πέφτει αλλά έχει σχέση

Το έμαθα τυχαία από μια κοινή μας φίλη και δεν μπορούσα να το πιστέψω....

Ολυμπιακός: Με νεανική ομάδα στις Σέρρες
Τζούλια, μου την πέφτει αλλά έχει σχέση
Τζούλια μου γεια σου. Με λένε Χριστίνα και είμαι 25 χρόνων. Ζω από μικρή στην Πάτρα, όπου και εργάζομαι σε μια ιδιωτική εταιρεία.  Πριν από μερικούς μήνες χώρισα μετά από σχέση δύο χρόνων. Τον πρώτο καιρό ένιωθα πολύ άσχημα καθώς θεωρούσα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ερωτευτώ ξανά τόσο δυνατά. Εδώ όμως και λίγο καιρό γνώρισα κάποιον που μου αρέσει πολύ. Είναι γλυκός, με χιούμορ και νομίζω ότι τον έχω ερωτευτεί. Βγήκαμε μερικές φορές μαζί και περάσαμε τέλεια. Σε καμιά όμως από τις φορές που τον είδα δεν μου είπε το βασικό, ότι δηλαδή έχει σχέση. Το έμαθα Τζούλια τυχαία από μια κοινή μας φίλη και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν το είχα και εγώ ρωτήσει αλλά αυτό έπρεπε να μου το πει από την αρχή.  Από την άλλη είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός μαζί μου. Με αγγίζει, ενδιαφέρεται να μάθει τα νέα μου, μου κάνει αστεία για να με πειράξει. Με παίρνει τηλέφωνα και μου κάνει και μικρές ζήλιες άμα πω για κάποιον άλλον. Γενικά, υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Αισθάνεται κάτι για μένα ή απλά είναι πολύ φιλικός και κοινωνικός; Αν μας δεις μαζί θα πεις ότι είμαστε ζευγάρι. Αλλά δε θα ήθελα να τον φλερτάρω γνωρίζοντας ότι είναι με άλλη.

Χριστίνα, Πάτρα
Κλείσιμο

 


Χριστίνα, δεν μου γράφεις την ηλικία του νεαρού που σε ενδιαφέρει και δεν μπορώ να καταλάβω. Γιατί άλλο είναι να τα κάνει αυτά ένας 20άρης και άλλο ένας 40άρης. Αν και σε πολλά πράγματα και οι δυο κάνουν το αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε φλερτάρει και δείχνει ένα ενδιαφέρον για εσένα. Βλέπει μάλιστα ότι ανταποκρίνεσαι και το συνεχίζει. Δυο πράγματα λοιπόν ενδέχεται να συμβαίνουν: Το πρώτο είναι ότι ο λεγάμενος έχει τη σχέση του και «παίζει» δεξιά και αριστερά. Τίποτα το καινούργιο δηλαδή. Και αφού δεν απαιτείς και εσύ τίποτα, ακόμα καλύτερα. Εσύ από την άλλη τι κάνεις; Είσαι μόνη και μάλλον ερωτευμένη με κάποιον που έχει σχέση. Και ζεις το παραμύθι σου που μέχρι τώρα είναι στην κυριολεξία παραμύθι.

Το δεύτερο σενάριο είναι ότι μπορεί να μην περνάει καλά με τη σχέση του και να του αρέσεις πραγματικά. Να έχει σκοπό να χωρίσει ή να περνάει κάποια φάση. Καλά κάνει. Εσύ όμως αυτό πρέπει κάπως να το μάθεις για να αποφασίσεις και εσύ τι θα κάνεις. Η γνώμη μου είναι να μη δεθείς περισσότερο μαζί του. Να είσαι φιλική και ανοιχτή αλλά μέχρι εκεί. Προστάτεψε την καρδιά σου, που λέω εγώ. Τώρα που είναι αρχή μπορείς να το φρενάρεις λίγο. Προσπάθησε να βρεθείτε μόνοι και να κάνετε μια συζήτηση περί προσωπικών για να καταλάβεις τι έχει στο μυαλό του. Εδώ έχουμε τρεις περιπτώσεις. Η μια είναι να μην έχει απολύτως τίποτα στο μυαλό του και να είναι από αυτούς που τους αρέσει να φλερτάρουν αλλά μένουν μόνο εκεί. Και εδώ παίζεις και εσύ αν θέλεις αλλά δεν ελπίζεις τίποτα. Ξέρεις δηλαδή από πριν ότι είναι χαμένος χρόνος. Η δεύτερη περίπτωση είναι να θέλει από σένα μόνο σεξ. Και εδώ παίζεις ή δεν παίζεις. Μη λέμε τα ίδια. Η τρίτη είναι να μην περνάει καλά στη σχέση του και να ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο από σένα. Καλό αυτό αλλά ξεχνάει το σπουδαιότερο, να χωρίσει. Εσύ από την άλλη πρέπει να είσαι χαλαρή και να επιδιώξεις μια συζήτηση για να δεις πώς βλέπει τα πράγματα. Αυτός έχει τη σχέση, αυτός πρέπει να οριοθετήσει και τη δική σας σχέση. Όταν την οριοθετήσει αποφασίζεις και παίρνεις. Και προχωράς τη ζωή σου. Με ή χωρίς αυτόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης