Τζούλια, κοιμήθηκα με τον gay κολλητό μου

Τζούλια, κοιμήθηκα με τον gay κολλητό μου

"Τζούλια, γεια σου. Λέγομαι Σοφία και σε έναν μήνα κλείνω τα 26. Πριν από λίγο καιρό πήγα για ποτό...

Χαμπάρι δεν πήρε ότι τον έκλεψαν
Τζούλια, κοιμήθηκα με τον gay κολλητό μου
"Τζούλια, γεια σου. Λέγομαι Σοφία και σε έναν μήνα κλείνω τα 26. Πριν από λίγο καιρό πήγα για ποτό με τον κολλητό μου, ο οποίος είναι gay. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και έχουμε δυνατή φιλία. Συζητάμε για τις σχέσεις μας, πάμε διακοπές μαζί και γενικά είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Εκείνο το βράδυ ήπιαμε αρκετά και επειδή ήταν κοντά το σπίτι του πήγα να κοιμηθώ εκεί, κάτι που έχει συμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν. 
Και εκεί έκανα τη μεγαλύτερη βλακεία της ζωής μου. Κοιμηθήκαμε μαζί και κάναμε έρωτα, κάτι που σου ορκίζομαι ότι δεν το είχα φανταστεί ποτέ. Οταν ξυπνήσαμε το πρωί ήμασταν και οι δύο σοκαρισμένοι και είπαμε ότι αυτό ήταν λάθος και δεν θα ξαναγίνει. Ντρέπομαι όμως πολύ και τον αποφεύγω από τότε. Θέλω να ξαναγίνει η σχέση μας όπως ήταν, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί. Τι να κάνω;"

Κλείσιμο
Σοφία, Θεσσαλονίκη


Γνωστή ιστορία, Σοφία μου. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Δεν είσαι η μόνη που της έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Και φυσικά δεν είναι για να πέσεις να πεθάνεις. Δεν μου είπες, όμως, αν ο φίλος σου είναι gay ή bi. Γιατί αν παίζει και στα δύο ταμπλό και το ήξερες -που σίγουρα θα το ήξερες- μπορεί κατά βάθος να το ήθελες λίγο. Μπορεί είπα, μη νευριάζεις. Αν πηγαίνει μόνο με άντρες, του συνέβη να πάει και μια γυναίκα. Μεθυσμένος ήταν, μεθυσμένη ήσουν, δεν κοιτάξατε τις λεπτομέρειες. Δες το σαν να πήγες με τον εαυτό σου.  

Καταλαβαίνω πως νιώθεις λίγο περίεργα. Ξέρω περιπτώσεις που διαλύθηκε η σχέση και δεν ξαναμίλησαν. Ξέρω βέβαια και άλλες που τα ξαναβρήκαν -φιλικά εννοώ- έπειτα από καιρό. Αυτό εξαρτάται από εσάς. Το μόνο σοβαρό σε όλο αυτό είναι αν χρησιμοποιήσατε προφυλακτικό, γιατί οι gays συχνά δεν προσέχουν. Ψάξε το άμεσα.
Οσο για τη σχέση σας, η γνώμη μου είναι να μην τη χαλάσετε γι’ αυτό. Οι φιλίες για τα δύσκολα είναι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης