Τζούλια, δεν θέλει να κάνει σεξ λόγω θρησκείας

Τζούλια, δεν θέλει να κάνει σεξ λόγω θρησκείας

Ονομάζομαι Αγγελική και είμαι 32 χρόνων. Πριν από τρεις μήνες γνώρισα έναν Λιβανέζο, ο οποίος είναι τέσσερα χρόνια μικρότερός μου.

Θύελλα ανακλήσεων οχημάτων
Τζούλια, δεν θέλει να κάνει σεξ λόγω θρησκείας
Τζούλια γεια σου. Ονομάζομαι Αγγελική και είμαι 32 χρόνων. Εχω κάνει αρκετές σχέσεις μέχρι τώρα και δεν θυμάμαι να είχα κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Αλλά δυστυχώς αυτό που περνάω αυτόν τον καιρό δεν το είχα ποτέ φανταστεί. Πριν από τρεις μήνες γνώρισα έναν Λιβανέζο, ο οποίος είναι τέσσερα χρόνια μικρότερός μου. Ζει και εργάζεται εδώ πολλά χρόνια. Από εμφάνιση είναι αυτό που πραγματικά θέλω. Μελαχρινός, ψηλός, με γυμνασμένο σώμα και υπέροχο χαμόγελο. Αρχίσαμε να βγαίνουμε και κάποια στιγμή βρεθήκαμε μόνοι μας στο σπίτι μου. Δεν έκανε κάποια κίνηση και αυτό με παραξένεψε. Το ίδιο συνέβη και άλλες φορές. Με αγκάλιαζε, με χάιδευε και μου έλεγε διάφορα, όπως μωρό μου, αγάπη μου και τα σχετικά, αλλά μέχρι εκεί. Ούτε ήθελε να κοιμηθεί στο σπίτι μου, ούτε με φιλούσε στο στόμα. Πλησίαζα και δεν με άφηνε. Κατά τη διάρκεια όμως της μέρας μου έστελνε ερωτικά μηνύματα και στο τηλέφωνο ήταν ιδιαίτερα ερωτικός. Ποτέ όμως δεν προχώρησε πιο πέρα. Ερχόταν σπίτι και επαναλαμβανόταν το ίδιο σκηνικό. Αυτό μου έκανε εντύπωση και κάποια στιγμή του το είπα. Και εκείνος μου είπε ότι τα ήθη και τα έθιμα της χώρας του αλλά και η θρησκεία του επιτρέπει σεξ μόνο μετά το γάμο.

Εμεινα κόκαλο και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Λίγες μέρες μετά έφερα την κουβέντα σε αυτό το θέμα και μου είπε ότι δεν αποκλείει να κάνουμε έρωτα στο μέλλον. Και συνέχισε την ίδια συμπεριφορά. Ξενέρωσα τελείως και άρχισα να μην απαντάω στα τηλέφωνά του. Αν καμιά φορά το σηκώσω, είμαι πολύ ψυχρή μαζί του. Του είπα μάλιστα ότι θα του τηλεφωνήσω όταν κάνω κάποιες δουλειές που έχω. Τι να κάνω που κατάλαβα ότι τον θέλω πολύ και είμαι ερωτευμένη μαζί του;
Αγγελική, Αθήνα


Και εγώ Αγγελική μου θέλω τον Ryan Gosling αλλά δεν… Άλλο τι θέλουμε και άλλο τι μπορούμε.  Η περίπτωσή σου είναι δύσκολη γιατί μπαίνει στη μέση η θρησκεία. Και η μουσουλμανική θρησκεία δεν αστειεύεται. Είναι αλήθεια ότι κάποιοι-όσα χρόνια και αν ζουν στην Ελλάδα-τηρούν τα έθιμα. Ξέρω όμως και άλλους που δεν. Εσύ έπεσες στην περίπτωση. Και το καλό που σου θέλω είναι να μην πιέσεις καταστάσεις γιατί θα βρεθείς να σε κυνηγάει όλος ο Λίβανος της Ελλάδας. Σκέψου να κάνεις άλλη μια κουβέντα μαζί του. Το ότι σου είπε ότι μπορεί και να κάνετε σεξ στο μέλλον δεν λέει τίποτα. Μπορεί να στο είπε γιατί δεν θέλει να σε χάσει. Αλλά δεν καταλαβαίνει ότι χωρίς σεξ θα σε χάσει; Εκτός και αν έχει στο μυαλό του ότι μπορεί κάποια στιγμή να παντρευτείτε. Αλλά μέχρι τότε πώς θα ζείτε χωρίς σεξ; Μπέρδεμα. Για αυτό χρειάζεται κουβέντα. Σε καμιά όμως περίπτωση μην τον πιέσεις γιατί μπορεί να κάνει κάτι που μετά θα το μετανιώσει.

Αυτός, βρε παιδί, μου πώς τη βρίσκει; Γνωρίζεις; Με άλλες που τις έχει μόνο για σεξ επί πληρωμή φαντάζομαι. Δεν βλέπω φως. Ετσι αν στην κουβέντα σου ξαναπεί για ήθη και έθιμα και συνεχίσει την ίδια συμπεριφορά, καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Η σχέση με αλλόθρησκο-και δη- μουσουλμάνο είναι τόσο περίπλοκη που πιστεύω ότι φέρνει περισσότερα κακά από καλά. Εγώ δεν θα την τολμούσα ποτέ, όσο και αν μου άρεσε. Μιλήστε και αν δεν…αναζήτησε μια νορμάλ κατάσταση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης