Πάμελα Αντερσον: Ο Αντίλ Ραμί μου μαγειρεύει σαν σέξι σερβιτόρα

Πάμελα Αντερσον: Ο Αντίλ Ραμί μου μαγειρεύει σαν σέξι σερβιτόρα

Η 51χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για τους Πούτιν, Ασάνζ, Χέφνερ, Σταλόνε αλλά και το νέο της αμόρε - Έδωσε συμβουλές στις γυναίκες για το πως να είναι ο εαυτός τους

 Πάμελα Αντερσον: Ο Αντίλ Ραμί μου μαγειρεύει σαν σέξι σερβιτόρα
Έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και πάντα είναι αποκαλυπτική όσον αφορά την ερωτική της ζωή αλλά και τους άνδρες που περνούν από το κρεβάτι της. Ο λόγος για την Πάμελα Άντερσον η οποία πριν από λίγες μέρες παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Πιερς Μόργκαν «Life Stories» όπου μίλησε για τα ειδύλλιά της με τους Βλαντιμίρ Πούτιν, Τζούλιαν Ασάνζ, Σιλβέστερ Σταλόνε, τα όργια στην έπαυλη του Χιου Χέφνερ αλλά και πως ο νέος της σύντροφος ο 32χρονος ποδοσφαιριστής Αντίλ Ραμί της μαγειρεύει ντυμένος ως σέξι σερβιτόρα. 

Βλαντιμίρ Πούτιν
Η 51χρονη σεξοβόμβα που είναι και δυναμική ακτιβίστρια είπε για τον 65χρονο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε: Διατηρώ επαφές με τον Πούτιν από τότε που τον έπεισα να απαγορεύσει το κυνήγι φώκιας το 2009. Μάλιστα με προσκάλεσε και στην ορκωμοσία του το 2012, αλλά δεν πήγα. Αυτό δεν το έκανα, αλλά έχουν γίνει διάφορα... προφανώς και έχουμε βρεθεί στο ίδιο μέρος μαζί αρκετές φορές. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τη Ρωσία. Ναι».

Κλείσιμο


Απέφυγε να πει πολλά για τον Ασάνζ

Για την φημολογούμενη σχέση της με τον Τζούλιαν Ασάνζ, απάντησε πως είναι «κυρίως καλοί φίλοι», σημειώνοντας πως ο δεσμός τους δεν είναι ρομαντικός, «αλλά είμαστε πολύ κοντά».


Η Πάμελα Αντερσον όταν τρέλαινε όλους τους άνδρες του πλανήτη ως σέξι ναυαγοσώστρια

Τα όργια στην έπαυλη του αείμνηστου Χιου Χέφνερ
Έχοντας φωτογραφηθεί πολλές φορές για το Playboy, η κουβέντα δεν μπορούσε να μην πάει και στον Χιού Χέφνερ, με τον οποίο η Πάμελα Άντερσον είχε ανέκαθεν πολύ στενές σχέσεις και ως εκ τούτου έχει ζήσει πάρα πολλά στην έπαυλή του στο Λος Άντζελες. Το πιο τρελό, όπως αποκάλυψε η Πάμελα ήταν όταν ένα βράδυ βρέθηκε στο ίδιο κρεβάτι με εφτά γυμνά «κουνελάκια», που ήθελαν να τη δουν να κάνει σεξ με τον Χέφνερ. Αρχικά λέει πως δεν είχε ιδέα ότι περίμεναν να πάρει μέρος στο όργιο και νόμιζε ότι την κάλεσαν για να δει τον Χέφνερ να κάνει σεξ με τα μοντέλα. «Όλοι ήταν γυμνοί στο σπίτι και τα κορίτσια ήταν κάτω και μετά ανέβηκαν πάνω. Τις ακολούθησα. Σκέφτηκα, "Τι μπορεί να γίνεται πάνω;". Εφτά κορίτσια, ένα κάθε φορά με τον Χεφ. Καθόμουν στην άκρη του κρεβατιού και τους παρακολουθούσα αλλά μετά συνειδητοποίησα πως με παρακολουθούσαν κι εκείνοι. Σκέφτηκα, "Αυτό δεν είναι ταινία. Πρέπει να φύγω"», είπε η Πάμελα και συνέχισε: «Είχε πολλή τρέλα στην έπαυλη. Είχε πολλές γυναίκες γύρω του. Υπήρχαν αυτές οι μεγάλες οθόνες που έδειχναν διάφορα τρελά με τον Χιου και τα κορίτσια και baby oil». Η σεξοβόμβα του Baywatch πάντως ξεκαθάρισε μιας και ο Χιου Χέφνερ έχει φύγει από τη ζωή ότι ουδέποτε την εκμεταλλεύτηκε: «Ήταν πρωτοπόρος, αληθινός τζέντλεμαν και πολύ γοητευτικός. Λάτρευε τις γυναίκες και τους έδινε δύναμη. Σκεφτόταν πολύ μπροστά και έφτιαξε τη δική του ζωή. Κανείς δεν μπορούσε να τον αντιγράψει. Δεν υπήρχε τίποτα πρόστυχο. Νομίζω ήταν πολύ αθώο».



Η Πάμελα και ο Σιλβέστερ

Η Πάμελα αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Σιλβέστερ Σταλόνε. «Ο Σταλόνε στην προσπάθειά του να με φλερτάρει και να με εντυπωσιάσει μου πρόσφερε κάποτε ένα διαμέρισμα και ένα αυτοκίνητο. Όμως εκείνος ήθελε από εμένα μια «ανοικτή σχέση». Δηλαδή αυτός θα είχε κι άλλες γυναίκες στη ζωή του. Φυσικά αρνήθηκα το deal».


Η Πάμελα περνάει φανταστικά με τον κατά 19 χρόνια μικρότερό της Αντίλ Ραμί

Τώρα έχει μάτια μόνο για τον Αντίλ Ραμί
Αν και παραδέχθηκε πως από την ζωή της έχουν περάσει πολλοί άντρες, εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί πως αυτήν την περίοδο έχει μάτια μόνο για τον 32χρονο ποδοσφαιριστή της Μαρσέιγ Αντίλ Ραμί, με τον οποίο μένουν μαζί στη Γαλλία. «Είναι φανταστικός. Φυσικά και τον αγαπώ. Ίσως δεν έπρεπε να μιλάμε γι' αυτόν, επειδή δεν μπορώ, δεν έχω φίλτρο. Περνάω υπέροχα στη Γαλλία. Νοιάζομαι για εκείνον και τα πάμε καλά. Είναι σημαντικό να τα πηγαίνουμε καλά αυτήν τη στιγμή. Ποιος ξέρει πόσο καιρό θα κρατήσει;», δήλωσε αρχικά η Πάμελα και συνέχισε με ακόμα πιο πικάντικες αποκαλύψεις για την ερωτική τους ζωή: «Μου αρέσει ο Ραμί να μου μαγειρεύει ντυμένος ως σέξι σερβιτόρα. Δεν ξέρει να μιλάει πολύ καλά αγγλικά, εγώ δεν μιλώ πολύ καλά γαλλικά, όμως υπάρχει η γλώσσα του σώματος, η γλώσσα του έρωτα. Μιλάμε για ένα άλλο επίπεδο επικοινωνίας που είναι πιο ουσιαστικό και βαθύ σε σύγκριση με τις λέξεις. Έχουμε κάτι το εκπληκτικό μεταξύ μας».

Οι γάμοι και οι δυο γιοι
Στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Τόμι Λι, τον Κιντ Ροκ και τον Ρικ Σάλομον και έχει δύο γιους, τον 21χρονο Μπράντον και τον 20χρονο Ντίλαν. Σχετικά με τον Τόμι Λι, που το 1998 καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 μηνών επειδή την κλώτσησε ενώ ήταν ακόμη παντρεμένοι κι εκείνη έγκυος στον γιο του, είπε: «Ήταν πολύ χάλια. Δεν το έχει σκεφτεί αυτό για πολύ καιρό αλλά ναι, ήταν απαίσια τότε». Επίσης πρόσθεσε πως δεν θέλει να ξαναδεί ποτέ στη ζωή της την sex tape που είχε κάνει με τον Τόμι Λι.



Η ηθοποιός έκλεισε τη συνέντευξή της με μια συμβουλή στις γυναίκες: «Τα κορίτσια είναι πολύ σκληρά απέναντι στον εαυτό τους. Το πιο σέξι πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Όταν νιώθετε ελεύθερες με τη ζωή σας, το σώμα σας, τότε είστε πιο ελκυστικές».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης