«Γυναίκα της Χρονιάς 2017» η Ρόδη Κράτσα

«Γυναίκα της Χρονιάς 2017» η  Ρόδη Κράτσα

Ως αναγνώριση του πολύπλευρου ευρωπαϊκού και διεθνούς έργου της και της σημασίας του για τις νέες προκλήσεις Ευρώπης και Ελλάδας εν όψει της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την υπογραφή της Συνθήκης της Ε.Ο.Κ. στην Ρώμη

Την διάκριση της «Γυναίκας της Χρονιάς 2017» έλαβε σήμερα η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής και τέως Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα, στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης του Συνδέσμου Γυναικών Θεσσαλονίκης Μακεδονία «εν Αθήναις» επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης: Η Πρόεδρος του Συνδέσμου κυρία Καίτη Γάκη- Καψή θ’ αναφερθεί στην ιστορική επέτειο της 8 ης Μαρτίου ως Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και στην απόφαση των μελών του Συνδέσμου ν’ απονείμουν το Αριστείο «Γυναίκας της Χρονιάς 2017» στην Ρόδη Κράτσα ως αναγνώριση του πολύπλευρου ευρωπαϊκού και διεθνούς έργου της και της σημασίας του για τις νέες προκλήσεις Ευρώπης και Ελλάδας εν όψει της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την υπογραφή της Συνθήκης της Ε.Ο.Κ. στην Ρώμη.

Στη συνέχεια για την προσωπικότητα και το έργο της τιμώμενη θα μιλήσουν ο τ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημ. Σιούφιας, Πρύτανης κυρία Ελένη Αρβελέρ, ο καθηγητής διεθνών Σπουδών του Παντείου, ο κ. Δημ. Καιρίδης και η ευρωβουλευτής κυρία Εύα Καϊλή.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

foregein1

«Μη σας φανή παράξενο που μεταχειρίστηκα ξενική λέξι για τίτλο του σημερινού μου άρθρου, ή καλλίτερα που έγραψα με ξένα στοιχεία μια λέξι ολότελα ελληνική. Απλούστατα απεφάσισα να γίνω και γώ μοντέρνος γιατί αλλοιώτικα κινδυνεύω να χαρακτηρισθώ σαν βλάχος.