Διαζύγιο που καίει: Κινέζος πολυεκατομμυριούχος έδωσε 1,1 δισ. δολάρια στην πρώην σύζυγό του

Διαζύγιο που καίει: Κινέζος πολυεκατομμυριούχος έδωσε 1,1 δισ. δολάρια στην πρώην σύζυγό του

Ωστόσο το «ρεκόρ» ανήκει με 4,5 δισ. δολάρια στον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ από τον περασμένο Οκτώβριο

Διαζύγιο που καίει: Κινέζος πολυεκατομμυριούχος έδωσε 1,1 δισ. δολάρια στην πρώην σύζυγό του
Πολύ ακριβά πλήρωσε ο Κινέζος πολυεκατομμυριούχος Ζου Γιαχουί το διαζύγιο με την επί σειρά ετών σύζυγό του Λι Κιόνγκ καθώς υποχρεώθηκε να της δώσει μετοχές των εταιριών του αξίας 1,1 δισ. δολαρίων.

Ο Γιαχούι είναι ιδιοκτήτης της Kunlun Tech μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες on line παιχνιδιών στην Κίνα ενώ κατέχει και την ιστοσελίδα ευρέσεως συντρόφων Grindr.

O 39χρονος Γιαχούι θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους επιχειρηματίες στην Κίνα ενώ διατηρεί στενές επαφές με τον ιδρυτή της Alibaba Τζακ Μα και τον συνιδρυτή της Baidu Λι Γιανχόνγκ.

Κλείσιμο
Ωστόσο ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που ο φωτογραφικός φακός τον έχει απαθανατίσει με την 38χρονη πρώην, πλέον, σύζυγό του.

Κινεζικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ο λόγος του διαζυγίου ήταν ότι ο 39χρονος πολυεκατομμυριούχος περνούσε περισσότερο καιρό στις ΗΠΑ και παραμελούσε την οικογένειά του.

Παρά τα 1,1 δισ. δολάρια, το διαζύγιο του Γιαχούι δεν είναι ο ακριβότερος χωρισμός καθώς τον ξεπερνούν τα 1,3 δισ. δολάρια που έδωσε ο Μπέρνι Έκελστοουν στην πρώην σύζυγό του Σλάβιτσα το 2009 όταν χώρισαν μετά από 24 χρόνια έγγαμου βίου και τα 4,5 δισ. δολάρια που έδωσε ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στην Έλενα Ριμπολόβλεβα τον περασμένο Οκτώβριο μετά από 23 χρόνια γάμου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης