Ζαννής Φραντζέσκος - Βερόνικα Πάστρα: Ο Mr Nammos ντύνεται γαμπρός

Ζαννής Φραντζέσκος - Βερόνικα Πάστρα: Ο Mr Nammos ντύνεται γαμπρός

Αλλάζει σελίδα στην προσωπική του ζωή ο μέχρι πρότινος ορκισμένος εργένης Ζαννής Φραντζέσκος. Ο ιδιοκτήτης του κοσμικού beach bar «Nammos» της Μυκόνου ντύνεται γαμπρός λίγο πριν γίνει πατέρας, αφού η σύντροφός του, Βερόνικα Πάστρα, της γνωστής οικογένειας κοσμηματοπωλών, σε λίγους μήνες θα γεννήσει τον καρπό του έρωτά τους

Ζαννής Φραντζέσκος - Βερόνικα Πάστρα: Ο Mr Nammos ντύνεται γαμπρός
Οι εκ πεποιθήσεως και ορκισμένοι εργένηδες της Ελλάδας χάνουν ένα εξέχον μέλος της συντροφιάς τους, καθώς ο Mr Nammos, Ζαννής Φραντζέσκος, παντρεύεται. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σύντομα θα γίνει και πατέρας. Μετά από μια θυελλώδη προσωπική ζωή, με διάφορες εντυπωσιακές και γνωστές στον χώρο της σόουμπιζ κυρίες, όπως το μοντέλο εκ Τουρκίας Νεσχάν Μουλαζίν ή η Playmate Eφη Κυριάκου, μεταξύ άλλων, να εναλλάσσονται στο πλευρό του, ο επιχειρηματίας του θρυλικού «Nammos» της Μυκόνου έχει θέσει τον εαυτό του σε τροχιά οικογενειάρχη. Η μέλλουσα κυρία Φραντζέσκου είναι η νεαρή σχεδιάστρια κοσμημάτων Βερόνικα Πάστρα και η απόφαση για τον γάμο χρειάστηκε να επισπευστεί, καθώς η εγκυμοσύνη στο πρώτο τους τέκνο ήρθε πολύ πιο νωρίς απ’ ό,τι αρχικά υπολόγιζαν ο Ζαννής και η Βερόνικα. Σύμφωνα με ψιθύρους από τον στενό κύκλο του ζευγαριού, ο γάμος αρχικά είχε προγραμματιστεί για το επόμενο φθινόπωρο.



«Η Βερόνικα γεννά περίπου στις 20 Σεπτεμβρίου και αυτό δημιούργησε επιπλέον πίεση προκειμένου να οριστεί η ημερομηνία του γάμου. Τυχόν καθυστέρηση θα δυσκόλευε πολύ τα πράγματα σε σχέση με τη βάπτιση και την ονοματοδοσία του βρέφους», δηλώνει άνθρωπος από το περιβάλλον των μελλονύμφων. Μάλιστα, ο ίδιος συμπληρώνει ότι «οι οικογένειες και των δύο πλευρών είναι ενθουσιασμένες από την ευχάριστη είδηση και πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Ζαννής και η Βερόνικα είναι ερωτευμένοι και δεν υπάρχει κανένας λόγος για καθυστερήσεις». Αυτός που φαίνεται πιο ευτυχής από όλους είναι ο πατέρας του Ζαννή, κατασκευαστής κτιρίων στο επάγγελμα, ο οποίος βλέπει τον γιο του, επιτέλους, να βρίσκει λιμάνι. Η προσωπική ζωή του Ζαννή έως πρόσφατα τροφοδοτούσε αφειδώς τους παπαράτσι και τους συντάκτες των κουτσομπολίστικων ΜΜΕ. Η Βερόνικα Πάστρα είναι η γυναίκα εκείνη που κατόρθωσε να φέρει ηρεμία στη ζωή του επιτυχημένου επιχειρηματία, κάτι που έπεισε τον Ζαννή ότι έφτασε η ώρα να ράψει το γαμπριάτικο κοστούμι. Στη Μύκονο όλοι μιλούν για μια τελετή που, λόγω των πρωταγωνιστών της, μετά βεβαιότητος θα μείνει στην ιστορία ως ο γάμος της χρονιάς.

Κλείσιμο


Love story στο νησί

Η γνωριμία ανάμεσα στον Ζαννή Φραντζέσκο και στη Βερόνικα Πάστρα δεν είναι πρόσφατη, καθώς οι δυο τους είχαν γνωριστεί αρκετά παλαιότερα, από κοινές τους παρέες στη Μύκονο. Αλλωστε, η οικογένεια Πάστρα διαθέτει κατοικία στην περιοχή της Ψαρούς, οπότε η συνάντηση δεν ήταν δύσκολο να συμβεί. Υπήρξε μάλιστα ένα σύντομο ειδύλλιο προτού εκείνος και εκείνη χαράξουν διαφορετικές πορείες στην προσωπική τους ζωή. Ωστόσο, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο οι συγκυρίες τούς έφεραν και πάλι κοντά. Εκείνη την περίοδο ο επιχειρηματίας είχε μόλις χωρίσει από την Εφη Κυριάκου, ενώ η Βερόνικα από γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας που δραστηριοποιείται στον χώρο της υγείας.

Ο Ζαννής και η Βερόνικα είναι ερωτευμένοι και δεν υπάρχει κανένας λόγος για καθυστερήσεις

«Αν και μόλις 27 ετών, η Βερόνικα ήταν εκείνη που τιθάσευσε τον άστατο playboy της Μυκόνου, κάνοντάς τον να σκεφτεί για πρώτη φορά το ενδεχόμενο του γάμου», διατείνονται άτομα που γνωρίζουν καλά τον 42χρονο επιχειρηματία. Τονίζουν δε ότι «ο Ζαννής είχε συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό του όταν πρότεινε στη Βερόνικα να περάσουν μαζί τα προηγούμενα Χριστούγεννα στην Κουρσεβέλ, ένα μέρος στο οποίο συνηθίζει να πηγαίνει τις ημέρες των γιορτών μαζί με τους φίλους του». Στο χιονισμένο τοπίο των Γαλλικών Αλπεων, μέσα στην πολυτέλεια ενός σαλέ με αναμμένο τζάκι και ποτήρια με παγωμένο καμπανίτη, ο Ζαννής Φραντζέσκος έδωσε στην αγαπημένη του να καταλάβει ότι δεν την έβλεπε σαν κάτι εφήμερο. Απεναντίας, την έκανε να νιώσει ότι έτρεφε για εκείνη βαθιά συναισθήματα και επιθυμούσε η συνέχεια της ζωής τους να είναι κοινή. Απ’ ό,τι φαίνεται, εκ των υστέρων, μάλιστα η σύλληψη του παιδιού έγινε στην Κουρσεβέλ.



Η ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης (το ζευγάρι δεν κρύβει ότι είναι κοριτσάκι) έκανε τα πράγματα να τρέξουν πιο γρήγορα. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από μεγάλη αναζήτηση το ζεύγος Φραντζέσκου - Πάστρα νοίκιασε ένα υπερπολυτελές σπίτι πολλών τετραγωνικών στην Εκάλη, το οποίο ο Ζαννής διακόσμησε με υψηλά στάνταρ αισθητικής: λευκούς-γκρι τοίχους και ιταλικά έπιπλα σε μινιμαλιστικές γραμμές, ζεστούς κρυφούς φωτισμούς και hitech οικοσκευή. Με λίγα λόγια, δημιουργήθηκε ένας μικρός παράδεισος που φιλοξενεί τους μελλόνυμφους στην πρώτη φάση της συμβίωσής τους.

Οπως μάλιστα φημολογείται, το ζευγάρι έχει ήδη επισημοποιήσει τη σχέση του με αρραβώνα που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Οι γονείς του Ζαννή Φραντζέσκου δέχτηκαν στην οικογενειακή τους οικία τη -γνωστή εδώ και χρόνια στον χώρο των κοσμημάτων- οικογένεια Πάστρα για μια πρώτη γνωριμία, αλλά και για να ανταλλάξουν ευχές, σχέδια κ.λπ. για το κοινό μέλλον των παιδιών τους. «Το κλίμα ήταν θερμό και εγκάρδιο στο γεύμα -με ασιατικά γκουρμέ πιάτα- ανάμεσα στους συμπέθερους», σχολίασε για τη συνάντηση άτομο από τον στενό κύκλο των μελλονύμφων, προσθέτοντας ότι «η συζήτηση ξεκίνησε από τη σημερινή πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, τις επιχειρήσεις κ.λπ., ενώ την ώρα του επιδόρπιου η κουβέντα ήταν λογικό να καταλήξει στα του γάμου».

Το μυστήριο έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα, φυσικά στη Μύκονο, αλλά θα τελεστεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, μακριά από κάμερες, παπαράτσι και χωρίς μιντιακό ντόρο. Το γεγονός ότι η νύφη είναι έγκυος είναι ένας λόγος που επιβάλλει επιπλέον συγκράτηση, γι’ αυτό και το ζευγάρι επιθυμεί να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι. Ωστόσο, όσο λιτός, λόγω των ειδικών συνθηκών, θα είναι ο γάμος τόσο φαντασμαγορική και μεγαλοπρεπής θα είναι η δεξίωση στο «Nammos», η ημερομηνία της οποίας δεν έχει προς το παρόν οριστικοποιηθεί. Υπάρχει η σκέψη να γίνει είτε λίγο αργότερα, είτε τον επόμενο χρόνο, ταυτόχρονα με τη βάπτιση του παιδιού. 

Ο Mr Νammos δίνει μια γεύση των προθέσεών του, λέγοντας στους οικείους του ότι «στον χώρο μου έχω διοργανώσει τους καλύτερους γάμους της χώρας, που ούτε ο πιο τρελός νους θα μπορούσε να χωρέσει. Η σημαντικότερη μέρα της ζωής μου θέλω να ξεπερνά τα μέχρι τώρα δεδομένα, να είναι κάτι μυθικό, ακριβώς όπως το ονειρευόμουν. Θα δουν κάτι που πιθανότατα να μην το έχουν ξαναδεί, μοναδικό, μυθικό και με αγάπη». Η γαμήλια δεξίωση του Ζαννή Φραντζέσκου προβλέπεται να δικαιολογήσει πλήρως τον όρο «υπερπαραγωγή» και μάλιστα να προσλάβει πραγματικά χολιγουντιανές διαστάσεις. Στο θρυλικό «Nammos», το πιο περίλαμπρο κομμάτι της ιστορίας του θα γραφτεί χάρη στον ιδιοκτήτη του.

 
Η πολύφερνη Βερόνικα
 
Η μέλλουσα κυρία Φραντζέσκου είναι ένα κορίτσι των βορείων προαστίων με πρώτης τάξεως ανατροφή. Κόρη του Σάκη και της Ηβας Πάστρα, που ασχολούνται με το εμπόριο πολύτιμων λίθων και διατηρούν κατάστημα εμπορίας κοσμημάτων στα Βριλήσσια, η Βερόνικα μυήθηκε στον κόσμο του χρυσού από την παιδική της ηλικία. Τελειώνοντας το σχολείο θέλησε να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση, γι’ αυτό και πήγε στο Λονδίνο για να σπουδάσει σχέδιο κοσμήματος στην περίφημη σχολή Saint Martins. Μετά την αποφοίτησή της η Βερόνικα απασχολήθηκε στην επιχείρηση των γονιών της, σχεδιάζοντας τα πρώτα της κοσμήματα. Σήμερα μαζί με την αδελφή της Ολγα, επίσης απόφοιτη της ίδιας σχολής, έχουν δημιουργήσει τον δικό τους οίκο κοσμημάτων στην Κηφισιά, με την επωνυμία V&O, από τα αρχικά των ονομάτων τους.

Εξωστρεφής, ευγενής και χαμογελαστή, η Βερόνικα Πάστρα κινείται εδώ και χρόνια με άνεση στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας. Εως πρόσφατα θεωρούνταν «περιζήτητη κόρη καλής οικογενείας», κάτι που όμως δεν ισχύει πια, εφόσον εκτός από κυρία Ζαννή Φραντζέσκου σε μερικούς μήνες θα γίνει και μητέρα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης