Καρολίνα Αγγελοπούλου - Βασίλης Αμβροσίου: Γάμος χαμηλών τόνων στο Λονδίνο

Καρολίνα Αγγελοπούλου - Βασίλης Αμβροσίου: Γάμος χαμηλών τόνων στο Λονδίνο

Η Γιάννα Αγγελοπούλου πάντρεψε τη μονοχοκόρη της Καρολίνα το προ-προηγούμενο Σάββατο στις 4 το απόγευμα, στο Λονδίνο, και το «thema people» ήταν εκεί για να καταγράψει λεπτομέρειες, όπως η άσπρη Bentley με την οποία έφτασε η νύφη, το λεωφορείο με το οποίο μεταφέρθηκε η νεολαία και η μοβ τουαλέτα διά χειρός Γκοτιέ που φορούσε η σιδηρά κυρία, η οποία απέκτησε έναν ακόμα... τίτλο τιμής, εκείνον της πεθεράς  

Να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο ζήτησε ο Μαρινάκης...
Καρολίνα Αγγελοπούλου - Βασίλης Αμβροσίου: Γάμος χαμηλών τόνων στο Λονδίνο
Η δεκαετής σχέση της Καρολίνας Αγγελοπούλου με τον Βασίλη Αμβροσίου είχε, όπως απεδείχθη περίτρανα, ευτυχή κατάληξη, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του «thema people» της προηγούμενης εβδομάδας. Ετσι, το προ-προηγούμενο Σάββατο στις 4 το απόγευμα το ζευγάρι, εν μέσω στενών συγγενών και καλών φίλων, ανέβηκε τα σκαλιά του καθεδρικού ναού της Αγίας Σοφίας στο λονδρέζικο Μπεϊζγουότερ, της εκκλησίας όπου τελούνται όλοι οι ελληνορθόδοξοι γάμοι. Οι άνθρωποι που διατηρούν στενές σχέσεις με την οικογένεια Αγγελόπουλου γνώριζαν ότι το μυστήριο κρατήθηκε μέχρι και την τελευταία στιγμή επτασφράγιστο μυστικό.

Κλείσιμο


Ρύζι και χαιρετισμός σηκώνοντας ψηλά την ανθοδέσμη με τα άσπρα τριαντάφυλλα


Οι πρώτοι καλεσμένοι έφτασαν περίπου μισή ώρα νωρίτερα στην εκκλησία, που ήταν στολισμένη τόσο στον προαύλιο χώρο όσο και στο εσωτερικό με παιώνιες, και ήταν κυρίως πρόσωπα από το στενό επιτελείο της Γιάννας Αγγελοπούλου που ταξίδεψαν στην αγγλική πρωτεύουσα με σκοπό να φροντίσουν ακόμη και την τελευταία λεπτομέρεια. Η Λένα Ζαχοπούλου, η εδώ και πολλά χρόνια εξ απορρήτων της σιδηράς κυρίας, φυσικό ήταν να δείχνει ιδιαίτερα συγκινημένη αφού γνωρίζει την Καρολίνα από μικρό κοριτσάκι. Σε εγρήγορση βρισκόταν και η Αγγέλικα Χάντζου, υπεύθυνη του γραφείου της κυρίας Αγγελοπούλου, στην οποία είχε πέσει και το βάρος του γενικού συντονισμού. Ο γαμπρός, χρηματιστής και επί δέκα χρόνια αγαπημένος της Καρολίνας Αγγελοπούλου, έφτασε συνοδευόμενος από τον αδελφό του Νίκο, αλλά και κάποιους στενούς του φίλους, όπως ο ιδιαίτερα αγαπητός στους κοσμικούς κύκλους Ανδρέας Καλαμάρας, γιος του άλλοτε διάσημου σκιτσογράφου.



Η Καρολίνα Αγγελοπούλου εισέρχεται στην εκκλησία συνοδευόμενη από τους Γιάννα και Θόδωρο Αγγελόπουλο


Ανάμεσα στους καλεσμένους διακρίναμε επίσης τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Γιάννας Αγγελοπούλου, Μιχάλη Ζαχαράτο, αλλά και τον άλλο ισχυρό άνδρα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 Μάρτον Σίμιτσεκ. Λίγη ώρα μετά, μια ολόλευκη Βentley με πινακίδα που έφερε την ένδειξη «ΜΙL 181» οδήγησε στην εκκλησία τη νύφη μαζί με τους γονείς της, Γιάννα και Θόδωρο Αγγελόπουλο. Η Καρολίνα είχε πιασμένα τα μαλλιά της ψηλά, ενώ το νυφικό ήταν δημιουργία του Elie Saab. Η μητέρα της, από την άλλη, τιμώντας τη φιλία της με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ, προτίμησε ένα μoβ φόρεμα με μικρές λεπτομέρειες δαντέλας, το οποίο ο Γάλλος μόδιστρος σχεδίασε ειδικά για εκείνη μερικούς μήνες πριν. Η εμφάνιση της Γιάννας έγινε ακόμη πιο εντυπωσιακή επιλέγοντας, σύμφωνα με το βρετανικό dress code, ένα καπέλο στις ίδιες αποχρώσεις, διά χειρός Φίλιπ Τρέισι, αλλά και κολιέ από μαργαριτάρια και μπριγιάν με ασορτί σκουλαρίκια από τον αγαπημένο της οίκο κοσμημάτων Harry Winston. Γιάννα και Θόδωρος συνόδευσαν την Καρολίνα κατά την είσοδό της στην εκκλησία και την παρέδωσαν στον εκλεκτό της καρδιάς της, ο οποίος την περίμενε κρατώντας μια ανθοδέσμη από λευκά τριαντάφυλλα.



...και βγαίνει σύζυγος του επί δέκα χρόνια αγαπημένου της Βασίλη Αμβροσίου, με φόντο τη μητέρα της και τον Μάρτον Σίμιτσεκ



Οι κουμπάροι και η ευχή της γιαγιάς

Κουμπάροι ήταν τα αδέλφια της Καρολίνας, Παναγιώτης και Δημήτρης Αγγελόπουλος, καθώς και ο αδελφός του γαμπρού Νίκος Αμβροσίου, που έδειχναν πανευτυχείς. Το ίδιο και η γιαγιά της Καρολίνας Μαρίκα Δασκαλάκη, η οποία δεν δίστασε μετά το τέλος του μυστηρίου να πλησιάσει το ζευγάρι για να του δώσει την ευχή της. Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι την άκουσαν να ψελλίζει στο αφτί της Καρολίνας ότι περιμένει σύντομα να δει και δισέγγονο. Μετά το τέλος του μυστηρίου οι περίπου 70 καλεσμένοι μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και κατευθύνθηκαν προς τον χώρο της δεξίωσης στο ιστορικό κτίριο One Mayfair.



Χαριτωμένη πινελιά στον γάμο, η μεταφορά των καλεσμένων με κλασικό βρετανικό λεωφορείο

Οι φίλοι του ζευγαριού είχαν έναν λόγο παραπάνω να απολαύσουν τη σύντομη διαδρομή. Μεταφέρθηκαν στη δεξίωση με ένα νοικιασμένο βρετανικό λεωφορείο, το οποίο στον χώρο όπου συνήθως αναφέρεται η διαδρομή είχε την ένδειξη «Happy Wedding Day, Wedding Special», θυμίζοντας σε όλους χαρούμενες στιγμές σχολικής εκδρομής. Η αίθουσα της δεξίωσης ήταν στολισμένη με άσπρα κρίνα και το ντεκόρ ήταν μοναδικό. Φωτισμοί και χρώματα δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος ευχαρίστησε από μικροφώνου συγγενείς και φίλους που έσπευσαν από την Αθήνα για να παραβρεθούν σε μια στιγμή χαράς της οικογένειας και ευχήθηκε στους νεόνυμφους. Η βραδιά κύλησε με καλή μουσική, κουβεντούλα, πλάκες μεταξύ των νεότερων και φυσικά γκουρμέ γεύσεις. Το πρώτο πιάτο ήταν ριζότο, ακολούθησε σορμπέ και για κυρίως πιάτο οι καλεσμένοι σερβιρίστηκαν φιλέτο σενιάν με λαχανικά και πατάτες αλά ντοφινουάζ. Μετά το καθιερωμένο κόψιμο της πολυώροφης γαμήλιας τούρτας, το πρόγραμμα περιλάμβανε χορό μέχρι αργά το βράδυ. Τη Δευτέρα το πρωί η οικογένεια Αγγελοπούλου επέστρεψε στην Αθήνα ενώ το ζευγάρι ετοιμάστηκε για ταξίδι του μέλιτος στις Μαλδίβες.



Η γιαγιά της νύφης Μαρίκα Δασκαλάκη με τη δεύτερη κόρη της Ελένη

Η επιστροφή στις ρίζες

Η Γιάννα επιστρέφει για τα καλά στην Κρήτη. Χθες εμφανίστηκε ύστερα από περίπου 35 χρόνια στο πανηγύρι του χωριού της, στην Εμπαρο, μαζί με τη μητέρα της και τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, όπου συνομίλησε με τους συντοπίτες της, τραγούδησε, αλλά και χόρεψε, ενώ αύριο Δευτέρα στις 7.30 παρουσιάζει στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς» στο Ηράκλειο της Κρήτης το βιβλίο της «Μy Greek drama». «Η Γιάννα επιθυμεί διακαώς οι παρουσιάσεις να ξεκινήσουν από την ιδιαίτερη πατρίδα της, γι’ αυτό και έχει οργανώσει τη συγκεκριμένη βραδιά εδώ και πολύ καιρό», λένε οι γνωρίζοντες και συνεχίζουν: «Εμμένοντας σε κάτι ουσιώδες, που ξεπερνά την απλή παρουσίαση, επιδιώκει μια πιο στενή επαφή με τον κόσμο. Ρητή εντολή της είναι να τοποθετηθούν στην αίθουσα μεγάλα τραπέζια για να μπορέσει να υπογράψει μέχρι και το τελευταίο βιβλίο, όσος χρόνος κι αν χρειαστεί γι’ αυτό». Ο άνθρωπος που χειρίζεται την επικοινωνία της, ο Μιχάλης Ζαχαράτος, τα έχει οργανώσει όλα στην εντέλεια και η Γιάννα ελπίζει να αποκτήσει και πάλι λαϊκό έρεισμα, αφήνοντάς μας με την απορία για το ποια ακριβώς είναι τα επόμενα σχέδιά της.



Κουμπάροι εν δράσει: ο Δημήτρης Αγγελόπουλος αλλάζει στο ζευγάρι τις βέρες




Μια νεανική παρέα. με το σιέλ φόρεμα διακρίνεται η Ελλη Παπαδιαμάντη, σύντροφος του Παναγιώτη Αγγελόπουλου




Οι τρεις κουμπάροι: Δημήτρης Αγγελόπουλος, Νίκος Αμβροσίου και Παναγιώτης Αγγελόπουλος σε ενδυματολογική ομοιομορφία




Ενσταντανέ από τη δεξίωση: ο Θόδωρος Αγγελόπουλος δίνει την ευχή του στους νεόνυμφους




Διαμάντια και πέρλες Harry Winston, τουαλέτα Ζαν Πολ Γκοτιέ και καπέλο Φίλιπ Τρέισι για τη σιδηρά κυρία




Το κομψό μονόπετρο της νύφης





Ρύζι περίμενε το ζευγάρι κατά την έξοδό του από τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης