Κριστιάνο Ρονάλντο: Μίδας σε Instagram και Forbes - Ο πολυτελής βίος, η αμύθητη περιουσία και οι φιλανθρωπίες

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μίδας σε Instagram και Forbes - Ο πολυτελής βίος, η αμύθητη περιουσία και οι φιλανθρωπίες

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει περιουσία που ξεπερνά τα 766 εκατ. ευρώ - Τα πανάκριβα αυτοκίνητα που οδηγεί, η Τζορτζίνα και τα πέντε του παιδιά

Christiano_Exof
O 38χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με στοιχεία που αποκάλυψε η Hopper HQ, μια εταιρεία μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, κερδίζει 2,1 εκατομμύρια ευρώ για κάθε ανάρτηση που κάνει στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει γίνει ο πλουσιότερος στο Instagram ξεπερνώντας την Κάιλι Τζένερ, η οποία εισπράττει 1,65 εκατομμύρια δολάρια για την πληκτρολόγηση δώδεκα λέξεων.

Η Κάιλι ακολουθεί τον αιώνιο αντίπαλο του Ρονάλντο, τον Λιονέλ Μέσι, με 1,4 εκατομμύρια ευρώ.

Πρωταθλητής και στο Forbes
Ο Ρονάλντο μονοπωλεί την πρώτη θέση του περιοδικού Forbes ως ο αθλητής που είχε τα περισσότερα έσοδα πέρυσι με 123 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, η βίβλος των πλουσίων εκτιμά πως η περιουσία του φτάνει τα 766 εκατ. ευρώ.

Στα συν της τεράστιας περιουσίας του είναι πως κερδίζει ολοένα και περισσότερα καθώς η Σαουδική Αραβία στην οποία ζει μετά τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ είναι φορολογικός παράδεισος όπου οι φορολογούμενοι δεν πληρώνουν φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων.



Η διαφημιστική πλατφόρμα του Κριστιάνο είναι άνευ προηγουμένου με τους 587 εκατομμύρια followers του σε πέντε ηπείρους, γεγονός που κάνει τα brands να περιμένουν στην ουρά για μια ανάρτηση ή ένα σχόλιο.

Όπως λένε, οι φτωχοί σκοτώνουν τους φτωχούς και τα λεφτά καλούν τα λεφτά, οπότε ο νυν παίκτης της Aλ Nασρ στοχεύει σε κάθε ενέργεια που κάνει να βάζει περισσότερα εκατομμύρια στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Κλείσιμο


Τουλάχιστον, αρκετά ώστε η επί επτά χρόνια σύντροφός του, η 29χρονη Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ να μπορεί να αγοράσει την Diamond Himalaya Birkin, την τσάντα από δέρμα κροκόδειλου με διαμάντια αξίας 340.000 ευρώ, ένα ρολόι Cartier 700.000 ευρώ ή να ξοδέψει 7.000 ευρώ για μια φόρμα από κασμίρ.

Επιχειρήσεις και πολυτελής βίος
Επειδή ο Ρονάλντο ξέρει πως σαν αθλητής έχει ημερομηνία λήξης έχει φροντίσει για το μέλλον το δικό του και της οικογένειάς του. Προωθεί τις δικές του επιχειρήσεις που περιλαμβάνουν ξενοδοχεία, αρώματα, μεταμοσχεύσεις μαλλιών ακόμη και αλκαλικό, μεταλλικό και αντιοξειδωτικό εμφιαλωμένο νερό, του οποίου τα οφέλη έχουν αμφισβητηθεί από ορισμένους ειδικούς.



Τον περασμένο μήνα βρέθηκε στη Μαδρίτη για να το προωθήσει και στη συνέντευξη Τύπου είπε: «Δεν χρειάζεται να ζεις με εμμονή, αλλά ο τρόπος ζωής είναι το πιο σημαντικό πράγμα».

Τι εννοούσε με τον τρόπο ζωής; Ο Κριστιάνο κάνει πολύ αυστηρή διατροφή και γυμνάζεται καθημερινά και αυτό είναι η καθημερινότητά του. Από το πρόγραμμά του δεν βγαίνει ποτέ και το τηρεί ευλαβικά.



Ζώντας πολυτελή βίο οδηγεί πανάκριβα αυτοκίνητα και έχει συλλογή από αυτά. Έχει στην κατοχή του μια Bugatti Centodieci (έχουν κατασκευαστεί μόνο δέκα) αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ, μια Rolls Royce Down Silver Bullet που κοστίζει περίπου 400.000 ευρώ, ένα ιδιωτικό τζετ Gulfstream G-20 αξίας 200 εκατομμυρίων ευρώ, ένα γιοτ Azimut Grande 6 Metri αξίας 27 εκατομμυρίων ευρώ και ζει σε επαύλεις με συστήματα ασφαλείας που αρμόζουν σε βασιλείς.



Ανάμεσά τους, το Pozuelo de Alarcón (Μαδρίτη) αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ, το Funchal (Μαδέιρα) 7 εκατομμυρίων ευρώ και το Μάντσεστερ, το οποίο πωλείται έναντι 5,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη
Ανεξάρτητα από τις αφάνταστες πολυτέλειες που τον περιβάλλουν, ο CR7 έχει τη φήμη ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ αφοσιωμένος σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο πανίσχυρος ατζέντης του, Jorge Mendes, δώρισαν 3,6 εκατομμύρια ευρώ εν μέσω πανδημίας για τον εξοπλισμό της ΜΕΘ ενός νοσοκομείου στην Πορτογαλία και άλλα 7 εκατομμύρια ευρώ για τα θύματα του σεισμού στο Νεπάλ.

Πλήρωσε 75.000 ευρώ για να κάνει ένα παιδί εγχείρηση εγκεφάλου και συνεργάζεται με τη Save the Children, την UNESCO και άλλες οργανώσεις και ΜΚΟ που χρειάζονται τη βοήθειά του. Ο πατέρας του τού είχε πει όταν ήταν μικρός: «Όταν βοηθάς τους άλλους, ο Θεός σου δίνει τα διπλάσια».



Είναι επίσης τρομερά προστατευτικός με την οικογένειά του. Τα παιδιά του είναι ότι πιο πολύτιμο έχει. Ο Cristiano Jr (13), τα δίδυμα Eva και Mateo (6), η Alana Martina (5) και η Bella Esmeralda, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2022. Εκείνη η μέρα ήταν η πιο τραγική στη ζωή του ίδιου και της Τζορτζίνας, καθώς ο δίδυμος αδελφός της Bella Esmeralda, Άνχελ, πέθανε στη γέννα.

Ειδήσεις σήμερα

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Διέθεσε 50 εκατ. ευρώ, έσωσε πάνω από 1.000 καρκινοπαθή παιδιά

Βίντεο: Τα δάκρυα Βρετανίδας μετά τη φωτιά στη Ρόδο - «Ευχαριστώ τον Έλληνα ήρωα που μας έσωσε»

Τραγικός θάνατος για 39χρονη στην Τουρκία: Έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων ενώ γιόρταζε τον αρραβώνα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης