Οι γυμνές της φωτογραφίες σόκαραν την υφήλιο...

Οι γυμνές της φωτογραφίες σόκαραν την υφήλιο...

Πως η δημοσίευση των πλέον τολμηρών ενσταντανέ της χήρας του Αριστοτέλη Ωνάση εκτόξευσαν το περιοδικό Hustler με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 2.000.000 τεύχη

Στιγμιοτυπο_2021-03-29__8_50_20_μμ

Όταν η γραμματέας του ενημέρωσε τον Λάρι Φλιντ ένα ζεστό καλακαιρινό απόγευμα στις αρχές Ιουλίου του 1975 ότι ένας φωτογράφος πούλαγε φωτογραφίες που απεικόνιζαν την Τζάκι Κέννεντι γυμνή, ήταν επιφυλακτικός.

«Τον έχω στη γραμμή» είπε η κοπέλα και λίγα λεπτά μετά ο νεαρός εκδότης αφού ενημερώθηκε από τον Ιταλό paparazzi τι έδειχναν οι φωτό έκλεινε το deal που θα εκτόξευε το Hustler.

Όταν είδε τα δείγματα κόντεψε να πέσει από την καρέκλα του αναφωνώντας: «Θεέ μου είναι απίστευτο, βλέπουμε τον «θάμνο» της πρώτης κυρίας!!». Η Τζάκι Κέννεντι δεν ήταν πλέον πρώτη κυρία των ΗΠΑ, ίσως να μην ήταν και η αγαπημένη χήρα της Αμερικής μετά τον γάμο της με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Όταν ο Φλιντ πήρε τις φωτογραφίες, ο μυθικός Σμυρνιός δεν ήταν πια εν ζωή, όμως η Τζάκι ήταν ξανά χήρα και αναμφίβολα μια εντυπωσιακή γυναίκα. Μια γυναίκα που νιώθοντας ασφαλής στον ιδιωτικό παράδεισο του Σκορπιού, κολυμπούσε συχνά τόπλες και πιο σπάνια ολόγυμνη, κάτι που εντέλει πλήρωσε ακριβά.




ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης