Κορονοϊός: Η Μπουντεσλίγκα προσέλαβε ψυχολόγους στους παίκτες για τα άδεια γήπεδα
Οι γερμανικές ομάδες παράσχουν ψυχολογική υποστήριξη στους ποδοσφαιριστές τους ενόψει της επιστροφής στην ενεργό δράση και ειδικά χωρίς κοινό στις εξέδρες
Οι Γερμανοί είναι μια κατηγορία από μόνοι τους.
Ένα βήμα μπροστά στις ημερομηνίες, καθώς όλα δείχνουν ότι τον Μάιο θε επιστρέψει η ενεργός δράση στα γήπεδα, έπειτα από το lockdown που επέφερε η πανδημία τουκορωνοϊού. Μπροστά όμως και στην υποστήριξη των παικτών, καθώς οι ομάδες ήδη έχουν αναθέσει σε ψυχολόγους να δουλεύουν με τους ποδοσφαιριστές τους, ώστε οι τελευταίοι να μπορέσουν να λειτουργήσουν σωστά στα άδεια γήπεδα.
Επίσης, δουλεύουν με τους παίκτες και για την επανέναρξη γενικότερα, μιας και έπειτα από όλη αυτήν την κρίση του Covid-19, δεν θα τους είναι εύκολο απλά να μπουν και να παίξουν μπάλα.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».