Ψηλά στη λίστα της Άρσεναλ βρίσκεται ο Αφρικανός χαφ του Ολυμπιακού, όμως οι Λονδρέζοι έχουν μεγάλο ανταγωνισμό από Ιταλία και Γερμανία
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Άρσεναλ βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά.
Δημοσιεύματα σε Ισπανία, Αγγλία και Αφρική αναφέρουν πως οι «κανονιέρηδες» εξετάζουν την περίπτωση του διεθνούς μέσου του Ολυμπιακού ως εναλλακτική, εφόσον δεν καταφέρουν να αποκτήσουν τον πολυπόθητο στόχο τους που είναι ο Τόμας Παρτέι της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Μάλιστα, το δημοσίευμα καταλήγει πως ο Ολυμπιακός για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή ζητάει ένα ποσό άνω των 25 εκατ. ευρώ.
Σήμερα η Live Sport αναφέρει πως οι Λονδρέζοι δεν είναι μόνοι τους για τον Καμαρά, αφού υπάρχει η Μίλαν από την Ιταλία και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης από τη Γερμανία, ενώ και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι μία από τις πρώτες ομάδες από το Νησί που κοιτάζει τον Καμαρά.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3