ΠΑΟΚ: Τα σημάδια της ανανέωσης με Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Τα σημάδια της ανανέωσης με Βιεϊρίνια

Ένα χρόνο πριν, σαν σήμερα στην «AEL FC Arena», ο Αντρέ Βιεϊρίνια περνούσε άλλη μια δύσκολη στιγμή στην καριέρα του, όμως ο «κάπτεν» του ΠΑΟΚ έχει επιστρέψει και είναι στο δρόμο της ανανέωσης του συμβολαίου του

4712388
Ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζοντας την εξ αποστάσεως επικοινωνία και με τις τηλεδιασκέψεις να είναι στο φόρτε τους, συζήτησε για αρκετή ώρα και με τον Αντρέ Βιεϊρίνια.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε με τον 34χρονο ποδοσφαιριστή, κυρίως με την ιδιότητα του αρχηγού, επί της ουσίας μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει καμία σοβαρή κουβέντα γύρω από το θέμα της ανανέωσης.

Όμως, όλα τα… σημάδια δείχνουν πως το θέμα είναι σε καλό δρόμο.

Η συζήτηση αφορούσε, κυρίως, την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουν όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, με τον ιδιοκτήτη του «Δικεφάλου» να ενημερώνεται για το πως βιώνει ο αρχηγός της ομάδας και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές τις μέρες της καραντίνας στο σπίτι.

Με τον κορονοϊό να έχει «παγώσει» σχεδόν τα πάντα, το θέμα του νέου συμβολαίου για τον Αντρέ Βιεϊρίνια (λήγει στις 30/6) παραμένει σε εκκρεμότητα. Ο ίδιος έχει πει επανειλημμένα ότι δεν ανησυχεί για το μέλλον του, κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνεται μέσα από τις επαφές που έχει με τον ισχυρό άνδρα των «ασπρόμαυρων».

Οι δύο άνδρες αντιλαμβάνονται πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, στις μέρες της καραντίνας και της πανδημίας, υπάρχουν άλλα πιο σημαντικά ζητήματα που απασχολούν και διαμορφώνουν την καθημερινότητα όλων μας.

Πάντως, το ότι ο Ιβάν Σαββίδης επιδιώκει κατ’ ιδίαν επαφές και μάλιστα συχνές με τον Βιεϊρίνια, είναι δείγμα των προθέσεων του ως προς την ανανέωση της συνεργασίας.

Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Ιμόμπιλε για ιταλικό πρωτάθλημα: «Έχουμε 12 ακόμη αγώνες για να ονειρευόμαστε»

FIFA: Προς αναβολή όλα τα ματς των εθνικών ομάδων το 2020

Πογκμπά: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο Σούνες, μου είπαν πως ήταν καλός παίκτης»

Η ισπανική κυβέρνηση απαγόρευσε την επιστροφή στις προπονήσεις της Σοσιεδάδ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης