Ο Πάμπλο Γκαρσία επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο για να στείλει τις ευχές του με αφορμή της «Ημέρας Γιορτής» του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.
Χρησιμοποίησε μια φωτογραφία με ψωμιά, που ξέρει από μικρός να φτιάχνει, όπως έχει πει πρόσφατα, με την χαρακτηριστική ατάκα των ΠΑΟΚτσήδων: «ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί».
Πιο αναλυτικά ο προπονητής της Κ19 του «Δικεφάλου» έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram:
«Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί!! Ας μη λείψει το ψωμί σε κανέναν. Καλημέρα με υγεία σε όλους».
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.