Ο Πάμπλο Γκαρσία επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο για να στείλει τις ευχές του με αφορμή της «Ημέρας Γιορτής» του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.
Χρησιμοποίησε μια φωτογραφία με ψωμιά, που ξέρει από μικρός να φτιάχνει, όπως έχει πει πρόσφατα, με την χαρακτηριστική ατάκα των ΠΑΟΚτσήδων: «ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί».
Πιο αναλυτικά ο προπονητής της Κ19 του «Δικεφάλου» έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram:
«Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί!! Ας μη λείψει το ψωμί σε κανέναν. Καλημέρα με υγεία σε όλους».
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.