Σαββίδης για ΠΑΟΚ: «Πρέπει να βγούμε δυνατοί και να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις»

Σαββίδης για ΠΑΟΚ: «Πρέπει να βγούμε δυνατοί και να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις»

Ο μεγάλος στόχος του Ιβάν Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος, έτσι όπως συζητήθηκε και επιβεβαιώθηκε στην τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Μάκη Γκαγκάτση και τον Κυριάκο Κυριάκo

4785291
Το πρωί της Κυριακής ο Ιβάν Σαββίδης συζήτησε, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τους Γκαγκάτση – Κυριάκο για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, τα όσα συζητήθηκαν στην σύσκεψη της Λίγκας, καθώς και την τρέχουσα επικαιρότητα.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ επεσήμανε στο ξεκίνημα της τηλεδιάσκεψης την ανάγκη να παραμείνουν όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας υγιείς και τους παρέχονται οι αναγκαίες διευκολύνσεις προκειμένου να μείνουν ασφαλείς. Το γεγονός αυτό αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον Ιβάν Σαββίδη, και το οποίο το είχε ζητήσει εξ αρχής από τα στελέχη της ΠΑΕ. Παράλληλα, εκδήλωσε την πρόθεσή να κάνει τηλεδιασκέψεις σε μικρά γκρουπ και με τους ποδοσφαιριστές καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ, δίνοντας έτσι την σιγουριά σε όλους πως βρίσκεται κοντά τους.

«Μας δίνεται η ευκαιρία να δυναμώσουμε τους δεσμούς της οικογένειας και ο ένας δίπλα στον άλλο να βγούμε καλύτεροι και πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της επόμενης μέρας», τόνισε χαρακτηριστικά παρότι αναγνωρίζει ότι είναι δύσκολη και πρωτοφανής η περίοδος, ωστόσο όπως είπε, πρέπει να επιδιώξουμε να βγούμε από αυτήν πιο δυνατοί.

Από την τηλεδιάσκεψη δεν έλειψαν αναφορές σε θέματα και ζητήματα στρατηγικής για τα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να ενισχύεται αθλητικά και εταιρικά μέχρι την επίτευξη του μεγάλου στόχου της αυτάρκειας, που είναι και το όραμα του κ. Σαββίδη: «Ένας ΠΑΟΚ πρωταθλητής και στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος κορωνοϊός... O σταρ της Manchester City Κάιλ Γουόκερ διοργάνωσε πάρτι με call girls

Παπασταθόπουλος: «Στην Αγγλία μιλούν για την καλή δουλειά που έκανε η ελληνική Κυβέρνηση...»

Ο Πάουλο Ντιμπάλα και η σύντροφος του προσβλήθηκαν από κορωνοϊό για δεύτερη φορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης