Ιβκοβιτς: Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι

Ιβκοβιτς: Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι

Πανέτοιμος είναι ο Ολυμπιακός εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

ΟΣΦΠ: Aνακοινώνει  Ίβκοβιτς σε αναμονή για Σπανούλη
Πανέτοιμος είναι ο Ολυμπιακός εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο ερυθρόλευκος κόουτς, Ντούσαν Ίβκοβιτς, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, επεσήμανε:

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στο μυαλό μου σε σχέση μ’ αυτά που είπα μετά το παιχνίδι με την Καβάλα. Είχαμε τρεις μέρες να δουλέψουμε για τον Παναθηναϊκό και να ετοιμαστούμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του, έχει τον πρώτο λόγο κι αυτός πρέπει να κερδίσει. Οι παίκτες μου ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν και θα είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Κλείσιμο
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, που τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός παίζει στην έδρα του και γι’ αυτό πρέπει να κερδίσει. Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο ο Ολυμπιακός έχει να χάσει πολύ λιγότερα απ’ ότι ο Παναθηναϊκός. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και απόλυτα συγκεντρωμένοι γιατί σ’ αυτά τα ντέρμπι παίζει ρόλο το κάθε λάθος που κάνεις. Οι δυο ομάδες, οι δυο προπονητές, γνωρίζουν καλά ο ένας τον
άλλο, αλλά σίγουρα κάτι θα έχουν ετοιμάσει. Θα κερδίσει αυτός που θα είναι πιο ομάδα».

Η χθεσινή προπόνηση των ερυθρολεύκων ολοκληρώθηκε υπό το βλέμμα των αδελφών Αγγελόπουλων. Οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ παρακολούθησαν την τελευταία προπόνηση των παικτών, σε μία προσπάθεια να τους εμψυχώσουν, όπως άλλωστε συνηθίζουν πριν από ντέρμπι «αιωνίων». Στο αγωνιστικό κομμάτι σε ότι αφορά τον Μάρκο Κέσελ, η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης