Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Ο Πρίγιοβιτς κινδυνεύει να χάσει 19,5 εκ. ευρώ εξαιτίας της παραβίασης καραντίνας
Περιπέτεια δίχως τελειωμό φαίνεται να περνάει ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά την παραβίαση κυβερνητικών μέτρων για τον κορωνοϊό
Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Πρίγιοβιτς συνελήφθη καθώς παραβίασε τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, καθώς βρέθηκε μαζί με την σύζυγο του στο καφέ ενός ξενοδοχείου της σερβικής πρωτεύουσας.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο υψηλόσωμος στράικερ να τεθεί υπό κράτηση από την σερβική αστυνομία, αλλά για λιγότερο από 48 ώρες, που ήταν το καθορισμένο όριο προφυλάκισης, καθώς μετά αφέθηκε ελεύθερος.
Παρ' όλα αυτά το κράτος δεν υπέβαλλε χρηματικό πρόστιμο στον Πρίγιοβιτς, αλλά τον τιμώρησε με τρεις μήνες κατ’ οίκον περιορισμό.
Ωστόσο, όλες αυτή η ιστορία του Σέρβου επιθετικού επηρεάζει και την ομάδα του, Αλ Ιτιχάντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σερβία.
Συγκεκριμένα, η Αλ Ιτιχάντ θα εκμεταλλευτεί τη συγκυρία για να λύσει το συμβόλαιο του με δική του υπαιτιότητα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο «Πρίγιο» να χάσει ένα ποσό κοντά στα 19.500.000 ευρώ, καθώς απέμεναν τρία χρόνια ακόμα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του.
Αυτό θα είναι και το χειρότερο σενάριο για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά, ο οποίος βλέπει να χάνει την περιουσία του, από μία απερισκεψία.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.