Σοκ στην Μπάγερν: Ένα μήνα εκτός δράσης ο Λεβαντόφσκι

Σοκ στην Μπάγερν: Ένα μήνα εκτός δράσης ο Λεβαντόφσκι

Πύρρειος αποδείχθηκε για την Μπάγερν Μονάχου η νίκη επί της Τσέλσι, αφού χάνει για τον επόμενο μήνα λόγω τραυματισμού τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

000_1PC5BB__3_
Έχει διαλύσει όλα τα κοντέρ, σκοράρει σε ρυθμούς πολυβόλου και, όπως ήταν αναμενόμενο, τον μάτιασαν! Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στον θρίαμβο της Μπάγερν Μονάχου στο Λονδίνο επί της Τσέλσι, για την φάση των «16» του Champions League.

Ο Πολωνός επιθετικός, ο οποίος μετράει 39 γκολ σε 33 παιχνίδια με τους Βαυαρούς, θα χάσει την ρεβάνς – τυπική διαδικασία (;) με την Τσέλσι (18/03), τα παιχνίδια πρωταθλήματος με Χόφενχαϊμ (εκτός), Άουγκσμπουργκ (εντός), Ουνιόν Βερολίνου (εκτός) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (εντός), αλλά και το ματς Κυπέλλου με την Σάλκε (εκτός).

Ο «Λέβα» κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το «Klassiker» με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο «Ζιγκνάλ Ιντούνα Παρκ» (04/04), αλλά και τον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Champions League (7 ή 8 Απριλίου), εφόσον βεβαίως η Μπάγερν σφραγίσει την πρόκρισή της κόντρα στην Τσέλσι.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης