La Liga, Μπαρτσελόνα - Χετάφε 2-1: Με... ζόρι στην κορυφή

La Liga, Μπαρτσελόνα - Χετάφε 2-1: Με... ζόρι στην κορυφή

H Μπαρτσελόνα τα βρήκε δύσκολα κόντρα στη Χετάφε, επικράτησε 2-1 στο Καμπ Νόου και βρέθηκε στην κορυφή της LaLiga

mpar
Ο Μέσι δε σκόραρε σε τέταρτο σερί ματς, όμως Γκριεζμάν και Τερ Στέγκεν έδωσαν το τρίποντο στη Μπαρτσελόνα και την έφεραν στην κορυφή της LaLiga, αλλά με ματς περισσότερο. Οι Καταλανοί επικράτησαν δύσκολα 2-1 της Χετάφε, αλλά δεν έπεισαν με την εικόνα τους...

Η Μπαρτσελόνα μπήκε πιο δυνατά, προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο και στο 14' είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Ο Μπουσκέτς έβγαλε υπέροχα στον Μέσι, αλλά ο Αργεντίνος δεν μπόρεσε στο τετ α τετ με τον Σόρια να σκοράρει, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε κακό μομέντουμ. Η Χετάφε ισορρόπησε, στο 22' από τη γκάφα του Μπουσκέτς απείλησε με τον Μολίνα κι ένα λεπτό αργότερα πάγωσε προσωρινά το Καμπ Νόου. Από την προσπάθεια του Μολίνα, η μπάλα έφτασε στον Νιόμ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, το VAR... ήταν εκεί, μιας και ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ του Καμερουνέζου, μιας και προηγήθηκε επιθετικό φάουλ στον Ουμτιτί. Οι Μαδριλένοι δεν πτοήθηκαν και στο 26' έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Κουκουρέγια να σκοράρουν! Οι Καταλανοί είχαν την ουσία και στο 33', στη δεύτερή τους φάση άνοιξαν το σκορ! Ο Μέσι έβγαλε υπέροχη ασίστ και ο Γκριεζμάν, με εντυπωσιακό πλασέ πέτυχε το 1-0. Στο 39΄ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους Καταλανούς. Η Μπαρτσελόνα γύρισε πολύ ωραία τη μπάλα, ο Φάτι άφησε ιδανικά και ο Σέρζι Ρομπέρτο πέτυχε το 2-0! Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ στο α' μέρος, αλλά ο Σόρια νίκησε τον Μέσι.



Το β' μέρος είχε ρυθμό, αλλά και την Χετάφε ικανή να φέρει τα πάνω – κάτω! Η είσοδος του Ανχελ έκανε τους Μαδριλένους πιο απειλητικούς, οι οποίοι κι εκμεταλλεύθηκαν τα κενά στην αντίπαλη άμυνα. Ετσι, στο 66΄ ο Ανχελ με εντυπωσιακό τελείωμα μείωσε σε 2-1, έφτασε τα 10 γκολ και... φώναξε στον Σετιέν πως μπορεί να πάρει ευκαιρία (υποψήφιος μεταγραφικός στόχος). Η Χετάφε βρήκε χώρους και στο 72' άγγιξε το γκολ, αλλά ο Τερ Στέγκεν με σούπερ επέμβαση νίκησε τον Νιόμ!

Η Μπαρτσελόνα έκανε τη μεγαλύτερή της φάση στην επανάληψη στο 74΄ (!), αλλά ο Γκριεζμάν από κοντά... κατάφερε να αστοχήσει. Γρήγορος ρυθμός, αλλά η η ομάδα του Σετιέν κράτησε μια πολύτιμη νίκη που την έφερε στην κορυφή.

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Σέρχι, Πικέ, Ουμτιτί, Αλμπα (λ.τρ. 22΄Φίρπο), Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Αρτούρ (75΄Ράκιτιτς) Φάτι (85' Βιδάλ), Μέσι, Γκριεζμάν

Xετάφε (4-4-2): Σόρια, Νιόμ, Τζενέ, Ετσέιτα, Ολιβέρα (52' Κένεντι) Ετέμπο (67' Ντιαγέ), Μακσίμοβιτς, Αραμπάρι, Κουκουρέγια,  Μάτα, Μολίνα (52' Ανχελ)

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης