Σαββατοκύριακο με δράση με ντέρμπι Μπάγερν-Λειψία και Ίντερ-Μίλαν

Σαββατοκύριακο με δράση με ντέρμπι Μπάγερν-Λειψία και Ίντερ-Μίλαν

Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα αναμένεται να μας προσφέρει και αυτό το Σαββατοκύριακο στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα - Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ντέρμπι κορυφής της Bundesliga μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Λειψίας (Κυριακή 19:00, Cosmote Sport3), καθώς και το ντέρμπι του Μιλάνο μεταξύ  Ίντερ-Μίλαν (Κυριακή 21:45, Novasports 2)

043_dpa-pa_129468970
Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα στα πρωταθλήματα τις Ευρώπης και για αυτό το Σαββατοκύριακό σε Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία!

Serie A με ντέρμπι Ίντερ-Μίλαν


Σούπερ ντέρμπι στο Μιλάνο επιφυλάσσει η 23η αγωνιστική στην Serie A, καθώς ολοκληρώνεται με την Ίντερ να υποδέχεται τη Μίλαν.

Οι «νερατζούρι» βρίσκονται σε απόσταση τριών βαθμών από τη Γιουβέντους, που δοκιμάζεται στην έδρα της Βερόνα, και δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος στην κούρσα του τίτλου. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες θα είναι ο μεγάλος απών για τους γηπεδούχους, που προέρχονται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Η «Γιούβε» πηγαίνει στη Βερόνα χωρίς Κιελίνι και Κεντίρα, ενώ η τρίτη Λάτσιο αντιμετωπίζει την Πάρμα εκτός έδρας. Η φορμαρισμένη Νάπολι υποδέχεται την Λέτσε και η τέταρτη Αταλάντα δοκιμάζεται στο «Αρτέμιο Φράνκι» κόντρα στην Φιορεντίνα.

Η συνέχεια της 23ης αγωνιστικής:

Σάββατο 8/2
Κλείσιμο
Φιορεντίνα-Αταλάντα (16:00)
Τορίνο-Σαμπντόρια (19:00)
Βερόνα-Γιουβέντους (21:45)

Κυριακή 9/2
Σπαλ-Σασουόλο (13:30)
Τζένοα-Κάλιαρι (16:00)
Νάπολι-Λέτσε
Μπρέσια-Ουντινέζε
Πάρμα-Λάτσιο (19:00)
Ίντερ-Μίλαν (21:45)

Ρεάλ και Μπάρτσα σε δύσκολες εξόδους για την La Liga

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα μετά τον αποκλεισμό τους από τα προημιταλικά του Κυπέλλου έρχονται αντιμέτωπες με δύσκολες αποστολές εκτός έδρας για την 23η αγωνιστική της La Liga.

Η «βασίλισσα», που έχασε με 4-3 από την Σοσιεδάδ στο «Μπερναμπέου», δοκιμάζεται στην Παμπλόνα από την Οσασούνα θέλοντας να υπερασπιστεί ή και να αυξήσει το +3 από την δεύτερη Μπαρτσελόνα. Η τελευταία, που έχασε με 1-0 από την Μπιλμπάο, αντιμετωπίζει στη Σεβίλλη την Μπέτις, με τον Κίκε Σετιέν να επιστρέφει ως αντίπαλος στην έδρα της παλιάς του ομάδας. Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Σουάρες και Ντεμπελέ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Πικέ.

Η τρίτη Χετάφε φιλοξενεί την πέμπτη Βαλένθια, ενώ η τέταρτη Σεβίλλη αντιμετωπίζει στο Βίγκο την προτελευταία Θέλτα και η έκτη Ατλέτικο αντιμετωπίζει υποδέχεται την δέκατη Γρανάδα.

Αναλυτικά η συνέχεια της 23ης αγωνιστικής

Σάββατο 8/2
Λεβάντε-Λεγανές (14:00)
Χετάφε-Βαλένθια (17:00)
Βαγιαδολίδ-Βιγιαρεάλ (19:30)
Ατλέτικο Μαδρίτης-Γρανάδα (22:00)

Κυριακή 9/2
Εσπανιόλ-Μαγιόρκα (13:00)
Σοσιεδάδ- Μπιλμπάο (15:00)
Οσασούνα-Ρεάλ Μαδρίτης (17:00)
Θέλτα-Σεβίλλη (19:30)
Μπέτις-Μπαρτσελόνα (22:00)

Σέντρα... ξανά στην Premier League

H 26η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος συνεχίζεται, προσφέροντας μας ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Οι ουραγοί της κατάταξης Μπράιτον και Γουότφορντ (μόλις τέσσερις βαθμούς τους χωρίζουν) θέλουν στην μεταξύ τους αναμέτρηση, διακαώς το τρίποντο που θα τους δώσει μια ανάσα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.Στο άλλο ματς της ημέρας η 9η Έβερτον υποδέχεται την 14η Κρίσταλ Πάλας.

Στα υπόλοιπα ματς η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει την Γουέστ Χαμ, χωρίς τον τραυματία Ραχίμ Στέρλινγκ, ενώ η 6η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την 15η Μπόρνμουθ

Αναλυτικά η 26η αγωνιστική
Σάββατο 8/2
Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας
Μπράιτον-Γουότφορντ

Κυριακή
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ
Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ (18:30)


Ντέρμπι κορυφής στην Bundesliga

Η Μπάγερν υποδέχεται την Λειψία στο ντέρμπι των πρωτοπόρων της Bundesliga και ο καυτός Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ακονίζει το ξίφος του, με πρόσθετο όπλο την παράδοση κόντρα στους Κόκκινους Ταύρους.

Ο Χάνσι Φλικ δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Μαρτίνεθ, Πέρισιτς και Ζίλε. Οι Καμπλ, Κονατέ και Όρμπαν θα απουσιάσουν από την Λειψία.

Ωστόσο αυτό δεν είναι το μοναδικό μεγάλο ματς της αγωνιστικής, καθώς η πέμπτη Λεβερκούζεν φιλοξενεί την Ντόρτμουντ, που θα στερηθεί για έναν μήνα λόγω τραυματισμού, τον Μάρκο Ρόις.

Αναλυτικά, η 21η αγωνιστική:

Σάββατο 8/2
Βόλφσμπουργκ-Φορτούνα Ντίσελντορφ (16:30)
Βέρντερ Βρέμης-Ουνιόν Βερολίνου
Χέρτα Βερολίνου-Μάιντς
Φράιμπουργκ-Χόφενχαϊμ
Σάλκε-Πάντερμπορν
Λεβερκούζεν-Ντόρτμουντ (19:30)

Κυριακή 9/2
Γκλάντμπαχ-Κολωνία (16:30)
Μπάγερν Μονάχου-Λειψία (19:00)


Για την συνέχεια του σερί η Παρί στην Ligue 1

Δώδεκα βαθμούς έχει ξεφύγει στο φετινό γαλλικό πρωτάθλημα η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία προελαύνει με σχετική ευκολία στο Σαμπιονά.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ αυτό το Σαββατοκύριακο υποδέχεται τη Λιόν στην έδρα της, έχοντας ως στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί της.

Συγκεκριμένα, η τελευταία απώλεια για τους Παριζιάνους ήταν στις 12 Ιανουαρίου, όταν αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Μονακό με το εντυπωσιακό 3-3. Από τότε οι πρωταθλητές έχουν κάνει το «4Χ4».

Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής, η 2η Μαρσέιγ υποδέχεται την Τουλούζ, η 3η στη βαθμολογία Ρεν αντιμετωπίζει την Μπρεστ.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου
Μαρσέιγ-Τουλούζ (18:00)
Νις-Νιμ (21:00)
Ντιζόν-Ναντ (21:00)
Μετζ-Μπορντό (21:00)
Ρεν-Μπρεστ (21:00)
Αμιάν-Μονακό (21:00)

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου
Μονπελιέ-Σεντ Ετιέν (16:00)
Στρασβούργο-Ρεμς (18:00)
Παρί Σεν Ζερμέν-Λιόν (22:00)



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης