Είναι επίσημο: Ο Ζλάταν επιστρέφει στη Μίλαν με το... νούμερο «1» στην πλάτη!

Είναι επίσημο: Ο Ζλάταν επιστρέφει στη Μίλαν με το... νούμερο «1» στην πλάτη!

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter, οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν τη μεγάλη επιστροφή του Σουηδού άσου, έπειτα από επτά χρόνια - Γιατί επέλεξε ο Σουηδός σούπερ σταρ να φορέσει τη φανέλα με το «1»

zlatanibraimovic-0
Είναι επίσημο: μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, η Μίλαν ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής την επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον σύλλογο.

Ο Σουηδός ποδοσφαιρικός «θρύλος» επιστρέφει στους «ροσονέρι» έπειτα από επτά χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η έκπληξη προέρχεται από τον αριθμό της φανέλας που επέλεξε να φορέσει. 


Σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα «sportmediaset», ο Ιμπραΐμοβιτς επέλεξε να έχει στο πίσω μέρος της φανέλας του το νούμερο «1». Και αυτό, όχι μόνο για να... συμβολίσει ότι είναι ο πρώτος και καλύτερος στον κόσμο, αλλά και επειδή τα νούμερα «9», «10» και «11» είναι... καπαρωμένα, αντίστοιχα, από τους Πιόντεκ, Τσαλχάνογλου και Μπορίνι.

Κλείσιμο

Μετά το πέρασμά του από το MLS (2018-19), ο 38χρονος επιθετικός ανακοινώθηκε για έξι μήνες από τους «ροσονέρι», με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως μεταφέρει ο δημοφιλής Ιταλός ρεπόρτερ και ειδήμων σε θέματα μεταγραφών, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Ζλάταν θα μετακομίσει και τυπικά στο Μιλάνο τη δεύτερη μέρα του Ιανουαρίου του 2020.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης