ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα με Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα με Τσιγκρίνσκι

Μικρής διάρκειας ήταν η επιστροφή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην κανονική δράση, καθώς ένιωσε ξανά ενοχλήσεις και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις - Θεραπεία για Βέρντε, ανεβαίνει ο Κλωναρίδης

4949930
Στα... πιτς έμεινε ξανά ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, λίγο μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις από τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Ο Ουκρανός αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση λίγο πριν το τέλος, λόγω ενοχλήσεων στους αριστερούς οπίσθιους μηριαίους και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος και το αν θα είναι διαθέσιμος στο ματς με τον ΟΦΗ.

Θεραπεία και ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε ο Ντανιέλε Βέρντε, ενώ σε πιο εντατικούς ρυθμούς προπονήθηκε ατομικά ο Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Χωρίς πρόβλημα προπονήθηκαν οι Μιχάλης Μπακάκης και Κώστας Γαλανόπουλος, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες των «κιτρινόμαυρων».

Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 15.30 και στη συνέχεια η αποστολή θα ταξιδέψει στην Κρήτη για τον αγώνα του Σαββάτου (19.30) με τον ΟΦΗ.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης