Ερυθρός Αστέρας: Στηρίζει Μιλόγεβιτς η διοίκηση παρά τη συντριβή από την Μπάγερν

Ερυθρός Αστέρας: Στηρίζει Μιλόγεβιτς η διοίκηση παρά τη συντριβή από την Μπάγερν

Την πλήρη στήριξή του στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα εκδήλωσε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, μετά τη συντριβή απο την Μπάγερν για το Champions League  ζητώντας και από τον κόσμο της ομάδας να κάνει το ίδιο

Mrkela
Απόλυτη στήριξη στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς εκδήλωσε ο Μίταρ Μιρκέλα, μετά τη βαριά ήττα του Ερυθρού Αστέρα  από τη Μπάγερν Μονάχου, ζητώντας από τον κόσμο να μην ξεχνάει όσα έχει προσφέρει ο Σέρβος προπονητής στο σύνολο.

«Η ήττα μας έπεσε βαριά, σε όλους. Μας έδειξε ξεκάθαρα ότι χρειάζονται διορθώσεις. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν λάθη που πρέπει να διορθωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αυτό που θέλω να κάνω πρώτα, ως τεχνικός διευθυντής, είναι να εκφράσω τη μέγιστη υποστήριξη στον προπονητή, το επιτελείο και τους παίκτες που μας οδήγησαν να παίξουμε απέναντι στην Μπάγερν. Δεν πρέπει να ξεχνάει ο κόσμος αυτή τη στιγμή τι έχει κάνει ο Μιλόγεβιτς στον Αστέρα τα τελευταία δύο χρόνια. Πόσα έχει προσφέρει και, ακόμα περισσότερο, πόσα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στο μέλλον», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου και πρόσθεσε:

«Γνωρίζουμε πως η εποικοδομητική κριτική μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Οι παίκτες χρειάζονται υποστήριξη τέτοιες στιγμές. Κάθε ομάδα έχει τις δικές της στιγμές κρίσης. Ο Μιλόγεβιτς ξέρει πώς να ανεβάσει την ομάδα και οι παίκτες ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Ο στόχος μας πριν την έναρξη της σεζόν ήταν να πάρουμε τον τίτλο και να παίξουμε στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Είμαστε στο σωστό δρόμο, παίζουμε στο Champions League και είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ. Προβλήματα υπάρχουν, ο Αστέρας ξέρει πώς να τα ξεπεράσει. Ο κόσμος θα δει γρήγορα την εξέλιξη στο παιχνίδι και για αυτό τους ζητάω να υποστηρίξουν τον προπονητή και τους παίκτες, γιατί το χρειάζονται τώρα πολύ. Θέλουμε να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα στη βαθμολογία και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην Ευρώπη».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης